OSM Taktikleri
-
3-4-3 B Paslı 70-79-59 agresif - ofsayt tuzağı: var
Adam markaji yok
Görevler kornerci en iyi SLByada SLB frikik ortaha sahanın hucumunun en kuvvetlisi penaltılar : herhangi bir santrafor -
@gwoemul hocam korneleri orta sahalara kullandırıyorum bekler daha mı iyi kullanır
-
Evet genelde beklere kullandirisaniz daha iyi olur şöyle düşün tek forvet oynuyorsunuz forvete korner kullandiriyorsun.)
-
@gwoemul eyvallah hocam teşekkür ederim
-
@omerozcan32 said in OSM Taktikleri:
Arkadaşlar,ben Southampten takımını yönetiyorum.Ve bugün Manchester United takımı ile çok önemli bir maçım var.Karşı takım menajeri, 4-3-3 A paslı oyun ile takımı oynatıyor.Ben bu taktiğe karşı nasıl bir taktik kullanmalıyım ki bu maçı kazanayım?
Kardeşim benim adam hatalı oynuyor. 433 taktiği paslı oyunu kaldırmaz.
Sen 433 B çık. Kanatları kullan. Kendi evindeysen %80 Tam saha baskı koy.
Rakibe yakın oyna. Yüksek hızda pas yap. %74 yeter.
Forvet ilerde kalsın. Orta saha forvete yardım etsin bekler yerinde kalsın.
Maç sende -
Merhabalar İngiltere liginde oynuyorum ve Arsenal takımının menajeriyim. 3 saat sonra Liverpool ile maçım var. Karşı takım 4-3-3 B kanatları kullan ile oynuyor ve takımı benden iyi. 4-5-1 ile çıkmayı düşünüyorum ama bazı tereddütlerim var. Sizce hangi taktikle çıkmam daha iyi olur? Ek olarak evimde oynuyorum ve saha seviyem bir.
Karşı takıma gönderdiğim bilgi analisti sonucunda böyle dizmiş takımı
Bu da benim kadrom:
-
@hakan8907 said in OSM Taktikleri:
Merhabalar İngiltere liginde oynuyorum ve Arsenal takımının menajeriyim. 3 saat sonra Liverpool ile maçım var. Karşı takım 4-3-3 B kanatları kullan ile oynuyor ve takımı benden iyi. 4-5-1 ile çıkmayı düşünüyorum ama bazı tereddütlerim var. Sizce hangi taktikle çıkmam daha iyi olur? Ek olarak evimde oynuyorum ve saha seviyem bir.
Karşı takıma gönderdiğim bilgi analisti sonucunda böyle dizmiş takımı
Bu da benim kadrom:
-
@hakan8907 4-5-1 orta saha defansa yardım güzel gider. Baskı 50 civarı, defansif, yüksek hız pas önerebilirim. 5-2-3A kontra atak da deneyebilirsin..
-
@sirfearless 4-5-1 kaleyi görünce vur, baskı 40 stil 43 tempo 42 ile 1-0 kazandım ayrıca bayağı pozisyona da girdim.
-
@hakan8907 tebrik ederim
-
HAYIRLI HAFTA SONLARI HERKESE
Arkadaşlar uzun süredir 4-3-3(b) taktiği ile oynuyordum fakat kadro yapılanması sonucunda 3-4-3(b) taktiğine geçme kararı aldım sizce en iyi taktik nedir? kanatlara devamı yoksa paslı oyun mu ?
-
@haçatoryan merhabalar bugün önemli bir maçım var rakipten kadro değeri olarak 400 m civarı üstünüm deplasmandayım sahası 2 genellikle 433 veya 442 çıkıyor ne yapmalıyım?
-
@haçatoryan 3-4-3 çok açık veren bir taktik onun yerine 4-3-3 kanatlar halen favorimdir.
-
Merhaba arkadaşlar ben Liverpool um rakibim ise chelsea aramızda pek fark yok maçım deplasmanda garanti alabileceğim bir taktik soyleyebilmenizi umuyorum ikimizinde oyunculari nerdeyse full 100ustu.
-
@citlembik61 4-5-1 kaleyi görünce vur, os -1 defansif oynayabilirsin
-
arkadaşlar yeşil çerçeve bonusu nekadar bir katkı sağlıyor ? tecrübelerinizi paylaşırmısınız
85 yeşil oyuncu mu mantıklı yoksa 95 olan sade renk mi -
@uchihacrowz tam oranı bilinmemekle birlikte küçük bir bonus. ben küçük oran da olsa bizzat yerlerinde oynatmayı tercih ediyorum.
-
@tahta311 4-3-3 kanatları kullan baboş.ben hep öyle kullanıyorum 3-4-3 için bilgi almak istedim