OSM Taktikleri
-
kadro değerim 500m rakip 800m maç benim evimde stadyum full rakip 4-3-3a kk oynuyor nasıl çıkmalıyım maça
-
@eyüp-qwe rakip senden üstün bu yüzden 4-5-1 kgv
39-49-59
normal oyun stilli ve adam adama markaj
dikkat etmen gereken tamamen oyuncu form durumu
takım kaptanı en güçlü oyuncu
frikikler ve kornerler en iyi orta saha
bu taktiği Wolwehampton Wanderers ile denedim
kaleci rotasyonum olmadığı için tottenham ve newcastle unitede yenildim
4. olabilecek iken 8.bitirdim çalışan taktik yani foto bırakıyorum alta
ligin en az gol yiyen ikinci takımıydım 1.si 20 gol ile arsenal kadro üstünlüğü ile... :))) -
@jmcallejon77 o kadar defansif oynarsam yenebilir miyim çünkü ligin sonlarındayız o 81 puanla 1. ben 80 puanla 2. puan kaybı yaşamıyor ve ben de yaşamıyorum tek şansım bu maç
-
benden kat kat güçlü bi takımı hangi taktikle yenerim 4-3-3 b kullanıor rakibim
-
beyler takımım adanaspor rakibim altınordu kadro değeri 287 M rakibimin benim ise 214 M evimde yarın karşılıcam stadyum +2 rakibim antreman bastı bende bastım yenmek için nasıl bi taktikle çıkabilirim. 4-4-2 B paslaşarak oynuyor
-
@enginbey35 Dostum maçın geçmiş biliyorum ancak birdahaki sefere 4-4-2 çıkarsa rakip 4-5-1 yada 4-2-3-1 çıkabilirsin 55-45-68 olabilir sayılar.
-
Şampiyonlar Ligi gruplar ilk maçı. Rakip Real Madrid kadro değeri 643m. Benim kadro değerim ise 715m. Alttaki kadro ile kanatları kullan çıksam şansım nedir? Başka taktik önerilerine açığım. Teşekkürler.
-
@eyüp-qwe Maç evindeyse 433B kanatları kullan deplasmandaysan 451 KGV işe yarayabilir. Rakibin taktiği de önemli hangi diziliş ve taktikle oynuyor?
-
@melankolia_58 4-3-3 A paslı oyun oynuyor
-
arkadaşlar
son zamanlarda oynamadım oyunu ama sanırım botlar kuvvetlenmiş botlara karşı çok zorlanıyorum bir taktik lazım adamlar 4 5 1 çıkıyor fena patlıyoruz yardım edin -
3-4-3 B Paslı 70-79-59 agresif - ofsayt tuzağı: var
Adam markaji yok
Görevler kornerci en iyi SLByada SLB frikik ortaha sahanın hucumunun en kuvvetlisi penaltılar : herhangi bir santrafor -
@gwoemul hocam korneleri orta sahalara kullandırıyorum bekler daha mı iyi kullanır
-
Evet genelde beklere kullandirisaniz daha iyi olur şöyle düşün tek forvet oynuyorsunuz forvete korner kullandiriyorsun.)
-
@gwoemul eyvallah hocam teşekkür ederim
-
@omerozcan32 said in OSM Taktikleri:
Arkadaşlar,ben Southampten takımını yönetiyorum.Ve bugün Manchester United takımı ile çok önemli bir maçım var.Karşı takım menajeri, 4-3-3 A paslı oyun ile takımı oynatıyor.Ben bu taktiğe karşı nasıl bir taktik kullanmalıyım ki bu maçı kazanayım?
Kardeşim benim adam hatalı oynuyor. 433 taktiği paslı oyunu kaldırmaz.
Sen 433 B çık. Kanatları kullan. Kendi evindeysen %80 Tam saha baskı koy.
Rakibe yakın oyna. Yüksek hızda pas yap. %74 yeter.
Forvet ilerde kalsın. Orta saha forvete yardım etsin bekler yerinde kalsın.
Maç sende -
Merhabalar İngiltere liginde oynuyorum ve Arsenal takımının menajeriyim. 3 saat sonra Liverpool ile maçım var. Karşı takım 4-3-3 B kanatları kullan ile oynuyor ve takımı benden iyi. 4-5-1 ile çıkmayı düşünüyorum ama bazı tereddütlerim var. Sizce hangi taktikle çıkmam daha iyi olur? Ek olarak evimde oynuyorum ve saha seviyem bir.
Karşı takıma gönderdiğim bilgi analisti sonucunda böyle dizmiş takımı
Bu da benim kadrom:
-
@hakan8907 said in OSM Taktikleri:
Merhabalar İngiltere liginde oynuyorum ve Arsenal takımının menajeriyim. 3 saat sonra Liverpool ile maçım var. Karşı takım 4-3-3 B kanatları kullan ile oynuyor ve takımı benden iyi. 4-5-1 ile çıkmayı düşünüyorum ama bazı tereddütlerim var. Sizce hangi taktikle çıkmam daha iyi olur? Ek olarak evimde oynuyorum ve saha seviyem bir.
Karşı takıma gönderdiğim bilgi analisti sonucunda böyle dizmiş takımı
Bu da benim kadrom:
-
@hakan8907 4-5-1 orta saha defansa yardım güzel gider. Baskı 50 civarı, defansif, yüksek hız pas önerebilirim. 5-2-3A kontra atak da deneyebilirsin..