OSM Taktikleri
-
@godmodeman 4231kgv kullanın siz
-
@mrtgll33 teşekkürler deneyeceğim
-
Bana degisik dizilisli taktik onerebilecek var mi acaba ?
-
arkadaşlar merhaba leicester city takımını yönetiyorum. ilk 5 haftada 5 galibiyet aldım. 433b kanatları kullan taktiği kullanıyorum. başarılıda oldu gibi sanırım ama orta sahada nasıl tür oyucu alacağımı tam kestiremedim. hücüm ve savunma güçleri orta sahadaki üçlü için nasıl olmalı ?
-
@matrisyan kanatların defansif özelliği yüksek, göbektekiler de çok yönlü oyuncu idealdir
-
4-3-3B kk taktiğinde alan savunması ve ofsayt hayır kullanıyorum.Bi değişiklik yapıp adam adama ve ofsayt evet yaparsam nasıl bir sonuç cıkar ortaya?
-
@Yusuf-Hayaloğlu kardeşim bence adam adama savunma biraz riskli olur onun yerine alan savunmasına et bence ofsayt taktiği içinde aynısı geçerli
-
@Bilocan-Bingul kardeşim benim zaten asagı yukarı 3senedir taktiğim sabitti ama suan da ki türkiye ligindeki osmanlıspor kullanıcısı 4-3-3b kk ofsayt ve adam adama oynatıyor ilk hafta besiktasa 6attı diger 2 haftada farklı yeni rakiplerini kafamı karıştırdı.Ondan sormak istedim
-
@Yusuf-Hayaloğlu Aynısı ligimdeki gençlerbirliğinde de vardı 2. oldu arkamdan
-
rakip tek forvet oynuyor misal adam adama daha faydalı olmaz mı ama 433 gibi bi sisteme karşı adam adama oynamak intihar bence
-
@Yusuf-Hayaloğlu tamam anladım kardeşim belki çizgi taktikleriyle adamlarını iyi koymuştur o da etki eder biraz.
-
@mrtgll33 ben koyde yasiyorum.10 kisi bir lig actik ve kadro degeri olarak 10 kisi arasinda 6 ciyim ve arkadaslarim arasinda sampiyon olmak istiyorum onun icin bana bir taktik onerir misin
-
@Yusuf-Hayaloğlu said in OSM Taktikleri:
@Bilocan-Bingul kardeşim benim zaten asagı yukarı 3senedir taktiğim sabitti ama suan da ki türkiye ligindeki osmanlıspor kullanıcısı 4-3-3b kk ofsayt ve adam adama oynatıyor ilk hafta besiktasa 6attı diger 2 haftada farklı yeni rakiplerini kafamı karıştırdı.Ondan sormak istedim
feyk taktik olmasın
-
@baankundura rakibe göre taktik yapmak daha iyi
-
@mrtgll33 nasil yapacagim onu neye gore mesela 433 neye gore 451 felan
-
@baankundura Rakibine casus yollayıp kadrosunu kontrol edersen daha iyi analiz ve karşılık verebilirsin
-
@mrtgll33 tamam 10 kisiyiz dedim ya 3 kisi haric herkes 4 3 3 b oynuyor sanki oyunun hilesi gibi bu taktik karsisinda ne oynanabilir
-
@baankundura 433 B diyorsun detay yok diyorum bende sana KGV mi pas mı KK mi kadrosal olarak kim daha iyi agresif mi çıkacak hakem nedir, 433b de kanatlar mı daha iyi kurulmuş orta alanlar mı, daha çok soru var Ben bunları görmeden net bişey diyemem yanlış yönlendirmeyim. Sende 451KGV dene o zaman ne diyim anlaşamıyoruz
-
@mrtgll33 anladim peki suan bilgisayara karsi oynuyorum 4 3 3e karsi oynayinca tekrar yazayim yani siz sezon basinda mesela 4 4 2 baslayip 4 4 2 ile bitirme diyorsun rakibe gore dizilis degistirmwk daha iyi diyorsun fakat bu oyunda kimya gibi birsey var mi dizilise alisip o diziliste daha iyi oynamak gibi mesela
-
@baankundura Gerçek futbolda elbette var ama osm de bunu gösteren bir istatistik oran vb bişey Yok o sebeple ben rakibe göre taktik derim her zaman