OSM Taktikleri
-
@axevale 442 b pas mevkiler sabit çok agresif çıkman iyi olur
-
@besırarslan 442b pas uygun olur
-
@besırarslan 4231 451 olabilir
-
@besırarslan sabit bir taktikle başarılı olamazsınız. Rakibiniz, saha durumu, hakem, kadro yapınız vs vs bir çok etken var.
-
@besırarslan 442 b pas 451 kgv şeklinde gidebilirsin mevkiler sabit olsun sayıları dengeli tut
-
Merhaba arkadaşlar, Sayıları isteyen arkadaşlar bunu kendinizin deneyerek en doğru şekilde bulmanız daha doğrudur,kimse size kendi taktiğini birebir vermez eğer öyle birşey olursa kendi yoluna taş koyar taktiği çözülür ve rakiplerinin eline koz verir bunun yerine size verilen taktikleri kendiniz geliştirip daha iyi sonuçlar almaya bakmalısınız tabiiki yardım konusunda taktik istenebilir ama bu direk sayıların verilmesi hem yanlış hemde kendinize haksızlık olur.
Hepiniz iyi menajerlersiniz unutmayın!
-
@mösyöfree 451 kgv
-
@mösyöfree Forvet orta sahaya yardım diğerleri sabit sayılar ortalama dengeli olsun .
-
@cihan-morinho 451 kgv 40 -59 arası oynatabilirsin defansif oyun 39 u geçmemeni öneririm.
-
@tulon-umut-eryurtlu 451 kgv
-
@tulon-umut-eryurtlu baskı ile tempo 59u geçmesin stil de 39u geçmesin
-
@ugur-agrcn 4231 kgv uygulayabilirsin
-
Merhaba @0kansntrk
Diziliste oyuncularin sahaya dagilimlarina gore karar verebilirsin. Ornegin 433 kanat oynamaya musaittir. 442, 352 pas oynamaya musaittir. 4231,451 kaleyi görünce vur, 424 uzun top vs vs
-
@tulon-umut-eryurtlu
Kaleyi görünce vur tarzinda 4231,451,541 taktiklerini defansif sayi araliklarinda deneyebilirsin
-
@riddlee 10 saat araliksiz ugrasan biri 1000 coin yapar baskan
-
@riddlee Normal şartlarda öyle başkan
-
Bugün 5-2-3 B taktiği uygulayacağım da acaba sizce oyun stili, çizgi taktikleri falan nasıl olmalı? Uzun Top oynamıştım bu taktikle daha önceden ancak geliştirilebilir seçenekler var demişti spiker
-
@35710fenerebiberon yok ben de 4-3-3 oynuyorum normalde ama bugün şampiyonluk maçı deplasmandayım.
rakip benden güçsüz ancak saha seviyesi 3 o yüzden biraz daha defansif oynamayı tercih edicem bugün. bakalım ne olacak
-
@35710fenerebiberon antrenman bastığı için ben de bastım mecbur. 1-0 frikik golü ile kazandım ancak istatistiklerde geriyim. neyse ne artık, geçip liderlik koltuğuna oturdum. mutluyum
-
Merhaba @umutgla10
Güçlü isen 433 ya da kadrona göre 343 dizilişlerini 40-60 60-80 bandında kullanabilirsin
Güçsüz isen 4231 451 541 5311 dizilişlerini 20-40 40-60 bandında kullanabilirsin