OSM Taktikleri
-
4 3 3 B KK nin detaylı ayrıntılarını verebilecek olan varmi
-
4 3 3 B KK nin detaylı ayrıntılarını verebilecek olan varmi
@lordcoach-38 Detay vermek yanlış olur.Senin takımına ve rakibine göre ayarlaman daha doğru,verilen sayılar ortalama olur Örn: 60-79 arası gibi,sadece rakibe değil maça ve oyuncu kondisyonuna bağlı olarak da değişir,yüksek pres takımı gereğinden fazla yorar.
-
@chetta07 Hayırlı cumalar.
-
@jossie-frenk55 433 a kanatları kullan alan savunması ofsayt yok dene istersen.
-
@hardlordx21212 osm de çoklu hesap kullanımı yasaktır bu hesabına girdiğin şifreyle devam et ve diğer hesapları kapat ve burası taktik bölümü bunu destek ekibine msj olarak atabilirsin ilgilenirler seninle

-
@jossie-frenk55 özel antreman bas değer kesin birşey söyleyemem takıma göre değişir60-80 arası
-
@alperen-alptekin 433a kanatları kullan alan savunması ofsayt yok.
-
@alperen-alptekin rakip kadrosunu ve seninkini bilmediğim için birşey diyemem 60-80 arası.
-
Güçlü takımlara karşı her zaman 451 veya 4231 öneririm . Deplasmanda isen bunların yanında 541 veya 532 ile günü kurtarabilirsin

-
@mardeus oynayacak kişinin oyunu geride kuracağını bilemezsin. Herkesin fikri farklıdır ben genelde rakibe göre değilde hakeme göre baskılı veya baskısız oynuyorum mesela bu içerde yada dışarda oynadığımda da değişiyor.
-
@muhammet-memiş-7
mevkileri sabit turmanı ve sayıları 50-70 arasında tutmanı öneririm takıma göre sen ayarlayabilirsin sayıları.
-
@mhsnysl rakibin ortasahası zayıfsa ortasahası kalabalık taktik, defansı güçsüzse ofansif taktik gibi.
-
@atam1938 agresif çıkma normal çık

-
@jerrybatu maalesef pcden izlenemiyor
-
@perfectrogue değeri yüksek oyuncular 2.5 kat fiyata zor satılır mesela adamın değeri 22.4 M dir. Sen bu adamı 57 M listeye koyarsan zor satılır. Düşük değerli oyuncularda 2.5 kat fiyata satmak yararli olur diger oyuncularda ise ortalama bi fiyat biçmen gerekir
-
@perfectrogue Şöyle söyleyim değeri 6-7 M olan oyuncuları 2.5 kat fiyata satarim
Ornekteki 22.4 M değerdeki adamı 39-41 M arasi bi fiyata satarım
Genelde pahali oyuncuları 2 katından cok az bi miktara satarım -
@enesozdin41 451 kgv
-
@berke-kim sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ileriye fazla destek veremez beklerin buda hucüm kallitesini düşürür ileride iyi top tutabileceği konusunda şüphem var
-
@WİLL-I-am-Sinan burası taktik bölümü . Lige Alım Başlığı
-
@sireraymourinho eşit kadroya sahipsiniz hemen hemen
Benim tavsiyem 4-3-3 A KK çık