WNT 2016/2017
-
@aliugurlu61 takım arkadaşlarımķ tebrik ediyorum darısı brezilya savaşına
-
:flag_tr: Herkese merhabalar arkadaşlar WNT 2016 turnuvasında SON 16 Turunda Brezilya'ya karşı son hafta küçük bir farkla savaşı kaybetmiş bulunuyoruz, son hafta hedef 9 olarak 2 gol averaj ile sıralamada 8.liği kıl payı kaçırdık ve hedef 5 ile aşırı üstün oyuna rağmen beraberlik yaşayarak, yani toplamda 3 gol vuruşu için son hafta savaşı kaybettik. Bunu belirtmek istedim çünkü bütün takım olarak 17-18 hafta üstün götürdük savaşı ama son haftalarda şans faktörü bizden yana değildi sağlık olsun, buradaki tüm abilerim ve kardeşlerim ile Türk Milli takımına her zaman saygı duyulması gerektiğini gösterdik. Milli takım kaptanımız Murat Yayla abiye, organizatör ve forum moderatörümüz Ömer Hocama ( Aliugurlu61), Ali Koç kardeşime, Arda Abiye, Ali Rıza Abiye, Numan Abiye teker teker teşekkür ediyorum herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Belki seneye daha iyisini yaparız veya yaparlar ama bu Milli Takım her zaman rakiplerini kim olursa olsun korkutacaktır. Bizi destekleyen arkadaşlarımıza da teşekkürlerimizi sunuyoruz. :flag_tr:
-
@Bayram-Karakuş Eyvallah abi sende aramızda bulundun seninde emeğine sağlık.
-
Milli takıma giden bizi temsil eden arkadaşlarımın hepsinin emeğine sağlık ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiginizden şüphemiz yok kardeşim canınız sağolsun
-
@mrtgll33 bu bir turnuvanın bitişi gibi görülse de milli takım adına yeni başlangıçların göstergesi oldu. Emek veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Özellikle her alanda büyük gayret sarfeden mrtgll33 (Murat) kardesimi ayrıca tebrik etmek istiyorum.
Murat hocama (yaylaronie), Ali Rıza hocama (masumoyuncu) , Numana (numanvural) , Ali'ye (Ali Koç 61) , Arda' ya ( F. S.M.013) ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bunun yanında milli takım kadrosunda bulunan Osman'a (osmancandar) da emeklerinden dolayı teşekkür ederim.
Önceki grup maçlarında aramızda bulunan Bayram (Bayram Karakuş) ve Ahmet 'e de (AsveQ) buradan tekrar teşekkür etmek isterim.
Güzel ve başarılı bir süreçti. İlk 16 'dan ziyade iskelet bir milli takım oluşturmak asıl gayemizdi. Bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum. Yolunuz açık olsun.
Ayrıca U21 'in de yolu açık olsun...
:flag_tr: :flag_tr: :flag_tr:
:flag_tr: -
@aliugurlu61 çok sağol abim emeklerin için sana çok teşşekkür ederiz.inşallah ilerleyen zamanlarda yine omuz omuza mücadeLe ederiz..
-
Merhaba arkadaşlar :hand_splayed:
Milli takım olarak ilk kez oynadığımız hazırlık savaşında Endonezya Milli Takımını farklı bir skor ile mağlup etmiş bulunuyoruz, RedDevil61(Levent abi), Hestera(Caner), Ghost(Aygün), Sexafonn(Mami), Cimenst(Mesut) arkadaşlarımı tebrik ederim :flag_tr:
-
Tebrikler :flag_tr:
-
Tebrikler arkadaşlar
-
Herkese merhabalar arkadaşlar,
21 Mart'ta İspanya milli takımı ile hazırlık savaşımız olacaktır.Savaş kadromuz ve hedef dağılımlarımız :
G1 - Ali Koç 61 /
The Best of Turkey
:flag_tr:
G3 - Karakanim (C) /Akıncılar
G5 - Red Devil 61 /TS 1461
G7 - osmancandar /Akıncılar
G9 - Ghost4512 /Karadeniz Imparatoluğu
:flag_tr:Savaş kaptanımız Karakanim (Serkan Abi)' dir.
Arkadaşlarıma başarılar diliyorum