WNT 2016/2017
-
@Kaiser-Brian-Clough Yok yok gayet haklısın Türk ekip sayısı ve Türk rekabeti artmalı kesinlikle katılıyorum ama "bilinçli" şekilde olmalı bu. Yoksa ekip kurup daha yüzüne bakmayan bir çok crews mevcut. Umarım bi canlanma yaşarız/yaşatırız
-
Katılıyorum benim adım ferhat bu arada:)
Bilinçsiz ekip cok var bizim ülkemizde bunları uyandırmak lazim bu konuda adminlerin biraz fedakarlık yapmalari gerekli -
@Sultangazililer1 GS ekibi admini
-
Brezilya ve Slovakya maçlarındaki son durum nedir arkadaşlar? Milli takımımız ne haldedir takip edelim desteğimizi verelim
-
@Kaiser-Brian-Clough Slovakya savaşı bizim kalibremiz değildi, zaten bu ülke ile savaş almazdım ama turnuva olduğu için mecburen oynuyoruz Finalde Romanya-Portekiz kazananını beklemeye başladık bile. Ama savaşta olan bütün abi/kardeşlerimi tebrik ederim hiç kalitemizi bozmadan farka aldanış etmeden özenle/özveri ile mücadele ediyorlar.
Brezilya savaşında fikstür avantajı dün yeni bize geçti ve iyi kullandık; açıkcası zor rakip. Yeni keşif menajerler var. WNT Turnuvasında son maçlarda yenilmiştik. Hazırlık savaşı da olsa bi Gözdağına ihtiyaç var :flag_tr:
-
@mrtgll33 Romanya/Portekiz esas eşleşme niteliğinde olur. Her ikisi de güçlü ülkeler. Bu oyunda Hollanda'yı gerçek hayattaki İngiltere gibi görüyorum. Oyunun beşiği olduğu için. Portekiz ve Romanya, Barça ve Real gibi. Ama biz de o dominasyonu yıkmaya çalışan Juve ve Bayern tarzı bi takımız. Bir gün tepede olacağız hem ekiplerde hem de bu tip turnuvalarda.
-
@Kaiser-Brian-Clough Güzel bakış açısı doğruluk payı var, amacım Türk ekiplerini ve Türk milli takımı en üst seviyeye çıkarmak.
-
Brezilya savaşında kupa finali oynanacak sanırım. Oradaki duruma bakınca da bir yakınlık söz konusu diye tahmin ediyorum. Hedef 1,3 ve 5'in durumu son maçlara kalmış. Son tablo nedir arkadaşlar? Böyle biraz sıkıştırıyor gibi oluyorum ama paylaşılsa buradan daha çok ateşleme yapılabilir
-
@Kaiser-Brian-Clough Ailenizin Staff'ı hepsine yetişmeye çalışıyor Savaş bittikten sonra paylaşacağım çünkü major ceza aldık ve kupayı penaltılarla kaybettik
-
@Kaiser-Brian-Clough Oradan umutluyum ama ilginç bir şekilde Hollandalılar bizim 2 katımız oyuncu satıyor
-
@Kaiser-Brian-Clough 5 menajerin hepsi 300M üstünde ama biz daha 300ü göremedik 1 menajerimiz 250 yi geçti, 4 gündür oyuncusu satılmıyor neredeyse 3 menajerimizin ama rakip günlük 60-70M :thinking: