World Crew Championship 2016
-
@Sosyokrat Tebrikler
-
@Bayram-Karakuş teşekkürler :slight_smile:
-
6/22
Allah bozmasın -
@ibrahim-PEKÝN
Amin abi:) -
@ibrahim-PEKÝN helal
-
@ibrahim-PEKÝN Tebrikler...İNŞALLAH böyle ilerleme kaydedersiniz.
-
Group I Round 3
Spartacus Legends 1108 - 1357 Karadeniz İmparatorluğu
Ligin son haftasına kadar çekişmeli geçen ve son maçlar öncesi dahi kazanan ekibin belli olmadığı bir mücadeleden galibiyetle ayrılan arkadaşlarımı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
-
@Bayram-Karakuş Tebrikler Karadeniz Imparatorluğu Sonuna kadar hakedilmiş bir galibiyet, ilk haftadan beri takip ettiğim savaşlardan birisiydi.
-
@Bayram-Karakuş Sonuçları bekliyorum, sisteme ben işleyeceğim. Bütün sonuçlar verildiği takdirde size iletirim hemen :spy:
-
-
@Bayram-Karakuş Şu an inceliyorum, bi aksilik çıkmazsa siz en iyi 8 arasında gibisibiz.
-
@Bayram-Karakuş Bu gece bütün ekipler atmaz gibi skorları, tamamlanan 3-4 grup var sadece. Ama gönlüm sizden yana. Büyük ihtimalle sizi göreceğiz inşallah son 32 de. Adilmo ile iletişimdeyim 5-10 saat daha bütün savaş sonuçları gelmez diyor.
-
WCC 2016 - Round 3 (Group V)
Öncelikle ekip arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum. Gruptan namağlup çıkmayı başardık. :first_place: Türklerin gücünü bir kez daha gösterdik onlara. Daha da niceleri gelecektir.. :flag_tr: Turnuvada boy göstermiş diğer Türk ekiplerimizi de canı gönülden kutlarım. Finali inşallah TÜRKİYE kazanır diyorum.. :slight_smile:
-
@Sosyokrat Tebrikler
-
@Bayram-Karakuş Tebrikler
-
@Sosyokrat Tebrik eder, başarılarınızın devamını dileriz