Bireysel Rekorlar ve Başarılar
-
@1982_ugur_1982 uğur hocam hoşgeldin
-
Rapid vien takımı ile bir başarı daha kupa maçından istatistik lere Dikkatli bakın.
-
@1982_ugur_1982 olay ne ben anlamadım burada gereksiz paylaşım yapmayın lütfen
-
@1982_ugur_1982 Kötü oyuna rağmen galibiyet demek istemişsiniz galiba
-
@Guerlain1903 Yavaş yavaş aktiflik ve öğrenme olaylarına giriyor menajerler, biraz daha ılımlı yaklaşalım. Sert çıkmak yerine belki bilgisi olmayabilir diye düşünerek yardımcı olmak daha mantıklı gibi
-
@Guerlain1903 burada resmi incelersen olayı anlarsın ben bu oyunda 4 yıldır varım yeni menajer değilim kötü oyuna rağmen alınan galibiyet yüzdelere bak hedefim 11 rakibin hedefi 5 anladınmı şimdi birde kadro değeri adamın yüksek
-
@1982_ugur_1982 Eyvallah, olay tartışmaya dönmesin sizden ricam @Guerlain1903 :handshake_tone3:
-
@F.S.M.0.13 Bir tane at abi içinden ne gelirse
-
Yakın zamanda kazanlan başarı @F-S-M-0-13
-
Forumlar konu başlığından çıkıp sohbet forumuna döndü iyice Bizdemi sohbet etsek ne etsek acaba? Üstelik bu forum bireysel rekor ve başarı forumu, ekiple ilgili skor ne alaka anlamadım
-
@mrtgll33 Nostalji turnuvasında ülkemizi fenerbahçe ve the best of turkey olarak temsil ettiğimiz ayrıca finalde ligi domine ettiğimiz Kişisel olarak 1.olduğum genel totalde ekip olarak şampiyon olduğumuz bir turnuvaydı. konusu açılmışken fenerbahçe ekibini göstermiş oldukları mücadele ve fair playden dolayı tekrar kutlarım.Başarı sahibi TÜRKİYE :flag_tr: Başarıyı getirenler mrtgll33-F.S.M.0.13 :clap_tone2: :clap_tone2:
-
@Bayram-Karakuş arkadaşlar sizler neden her paylaşılan bir konuya bahane buluyonuz bu konu başarı olarak paylaşılmış gayette güzel başarı tebrik ediyorum arkadaşları.
-
@F.S.M.0.13 tebrikler başarılarınızın devemını dilerim.:clap_tone2:
-
@1982_ugur_1982 öncelikle teşekkür ederiz uğur hocam, valla bizde anlamış değiliz bunun sebebini
-
@Bayram-Karakuş said in Bireysel Rekorlar ve Başarılar:
Forumlar konu başlığından çıkıp sohbet forumuna döndü iyice Bizdemi sohbet etsek ne etsek acaba? Üstelik bu forum bireysel rekor ve başarı forumu, ekiple ilgili skor ne alaka anlamadım
Merhabalar Bayram bey, sohbet forumuna dönmedi tabiki ama bu tarz 3-5 kelam edebiliriz sizde istediğiniz zaman edebilirsiniz. Forumun bireysel başarı ve rekor olduğunu hatırlatmanıza gerek yok, başlığı açan benim zaten. Burada böyle iyimser yaklaşmak yerine böyle düzenli olarak düzenlenmiş bir turnuvada iki Türk ekibinin ilk iki sırada olmasını tebrik etmenizi beklerdim. Bu resimde bireysel olarak F.S.M.0.13 ve Republic53 adlı 2 Türk menajer 1. Ve 2. Sırada bitirmişler. Buda bireysel bir rekor ben de detaylı tablo yerine bunu paylaştım direk umarım anlatmak istediğimi anlatmışımdır sizde ekip olarak bi başarı sağlamışsanız veya sağlarsanız atabilirsiniz buraya, biz tebrik ederiz her zaman