Bireysel Rekorlar ve Başarılar
-
@1982uqursert1982 Rekor nerede
-
transfer rekoru
-
@di̇ço55 Rekor olarak bakma başarı olarak bak.
-
@1982uqursert1982 Birşey soracağım ?
Başarımı bu şimdi -
@Kaiser-Brian-Clough Hakan hocam müsadenizle yeni bireysel rekorlarımı paylaşmak istiyorum
Yeni mp ve sıralama rekorum
Ana hesapta tüm maçlarımı kazanıp yalnızca 1 gol yediğim son ligim
10' lu liglerde topladığım en yüksek mp
-
@sistematikci Tebrikler hocam. Az kaldı ekiptekileri yakalamana Senin liglere girip seni sabote edecek adamlar bulmak lazım
-
@kaiser-brian-clough Eyvallah Hakan hocam sağolun. Ligi kendim açtığım için o riskler olmuyor
-
@sistematikci başarılar hocam @F-S-M-0-13 arda abi badinle gurur duy
-
@SEXAFONN Eyvallah kardeşim sağolasın :slight_smile:
-
@sexafonn Duya duya duyarlı oldum gülüm bu adam @sistematikci bitirdi beni
-
@f-s-m-0-13 Allah devamını nasip etsin elinize sağlık
-
@sistematikci Hey maşallah
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
İlk sezonda 4 şampiyonluk 4 kupa 4 ulaşılan hedef:)
-
Ortada bir rekor var mı bilemicem ama 1.806M ile bugüne kadar yaptığım en iyi ve en yüksek kadro değeri olan takımım. Sadece kaleci olarak 130'dan yukarısını görmedim belki o Türkiye rekoru olabilir 132 ile Lafont.
-
@1905uqur1905-b9 Hocam sen kaç hesap kapatıp açtın ya. Sürekli farklı isimle birbirine benzer rekor girişimleriyle görüyorum sanki seni.
@kaan-mart Kardeşim gerçekten oyunun normal akışında sürekli olarak oyuncu satışıyla ve alışıyla böyle bi kadro kurduysan tebrik ederim. Ama inanmıyorum. Diğer alt hesaplarına baktım. Transferlerine baktım. Menajerlerin lige giriş saatleri birbirine çok yakın. Benzer menajerler diğer alt hesaplarında da senle aynı ligde. Apple kullanıcıları giriyor. Bir de diğer takımlar senden oyuncu alırken çok absürt rakamlarda almış. Hangi menajer takımı için öyle saçma para harcar. Bariz şekilde bir takımın faydasına oynanmış. Sen onlardan alırken ucuza almışsın. Tamam hile yapın arkadaşlarınızla toplanın lig kurun çoklu hesap kullanın falan da buraya atmayın bir de başardık diye. Ama yine belirtiyorum bileğinin hakkıyla yaptıysan sözlerimi geri alır özür de dilerim. Dediğim gibi inanmıyorum.
-
@kaiser-brian-clough
İnanmamakta haklısınız gayet hocam şöyle bir şey söyleyeyim o zaman açıklama olarak, ligde Ben(United) city arsenal tottenham chelsea arkadaşız hepimiz. Beni bu yüzden çok şikayet eden oldu fakat bi sonuç çıkmadı. Hiçbir transfer hilesi yapmadığıma emin olabilirsiniz istenilirse araştırılsın yine, önceden bir kere bi ligde birisi yaptı diye ben de yapmıştım illegal transfer fakat 7 gün uzaklaştırma aldım zaten aklım başıma geldi diyebilirim saklayacak halim yok. Açık konuştunuz madem ben de tüm samimiyetimle söyleyeyim bu oyuna para yatıran insanlarız o ligde gördüğünüz tüm menajerler. Yani paramızla rezil olmaktan başka bir şey değil hile yapıyorsam eğer. Sadece şunu itiraf etmeliyim hileyse beni doğrulayın, ligin son haftası son gününde yani lig şampiyonu ve kupanın kimin alacağı belli olduğu için arkadaşlarım bu konuda bana yardım oldular diyebilirim transferler ile kadro değerimi yukarda gördüğünüz gibi yapmak için. Fakat burda bitmiş bir lig için bunun diğer osm oynayan arkadaşlarımıza dezavantajlı ve haksızlık olduğunu düşünmüyorum. Son olarak zaten dediğiniz gibi tüm alt liglerimizde de beraberiz. İsim benzerliği ise aramızdaki futbol muhabbeti, esprilerden ibaret. Birisinin adı mourinho birisininkinin resmi. Yani diyeceklerim bu kadar inanıp inanmamak size kalmış teşekkür ederim ayrıca yorumunuz için. Fakat yorumunuzu up'layan arkadaşlar beni üzdüler diyebilirim, gayet güzel bir yorum açıklama yapmışsınız fakat kendinizin de dediği gibi sanki birazcık yargısız infaz gibi duruyor. İyi oyunlar, iyi günler dilerim.