Bireysel Rekorlar ve Başarılar
-
-
Türkiye Liginde 5.Hafta Kasımpaşa ile şimdiden 1118 MP Topladım bile işşallah lig sonunda 10000 mp barajını aşarız.
-
Biraz önce s1 hesabımda oynanan ve son zamanlarda aldığım en farklı galibiyeti ve istatistiklerini böyle skorlar ender rastlandığı için paylaşmak istedim
Saygılarımla; -
@sistematikci tebrik ederim abi guzel skor
-
@sistematikci badim ortalığı dağıtmış yine Tebrikler kral
-
@manhay Eyvallah kardeşim, böyle skorlar her zaman olmuyor, denk gelince paylaşayım dedim
@F-S-M-0-13 Badi adamlara maçtan önce vurduğunuz gol olsun dedim ama onlar da biraz abarttılar sanırım -
@sistematikci Hocam bu puanı nasıl elde ediyorsunuz ?
-
@dede4242 said in Bireysel Rekorlar ve Başarılar:
@sistematikci Hocam bu puanı nasıl elde ediyorsunuz ?
Yüksek mp elde etmek için 10 lu liglerde en düşük hedef olan hedef 9 daki takımı alıp kadro geliştirerek çok az ya da kayıpsız olarak ligi lider bitirmek ve kupayı da almak gerekiyor. Tabi burada özellikle yüksek hedefler olan hedef 1-3 gibi hedeflerde yer alan takımlara karşı mutlak galip gelerek özellikle de şansınıza bağlı olarak kupada ne kadar yüksek hedefli takımla oynayıp tur atlarsanız o kadar çok mp elde edersiniz.
-
@sistematikci Hocam teşekkür ederim. 10 lu liğ şartmı. Yani açıkcası ben uzun liğ ingiltere amerika da yapılır zannediyor idim. Hangi liğ önerirsiniz ?
-
Birde hocam 10lu Liğe girdik diyelim, menajer sayısı önemli mi acaba ? Yani 3 menajer ile pynasak ve dediginiz gibi şampiyon olsak da 10bin barajı geçilir mi ?
-
@dede4242 uzun liglerde hem kadro farkı vardır hemde uzun vadede ligi aktif tutmak zor olur eğer mp kasmak istiyorsan @sistematikci kardeşimin de dediği gibi 10 lu ligler idealdir bir örnek verecek olursak Faroe Adaları da hedef 9 olan B36 Tórshavn takımını tavsiye ederim
-
@f-s-m-0-13 Teşekkür ederim hocam. Peki dediginiz liğte aktif menajer sayısı az olursa da mp kasılır mı ? Yoksa illa liğ sonuna kadar dolu mu olmalı ?
-
@dede4242 boş ligde mp kasılmaz her zaman dolu olması gerekir çünkü menajersiz takımdan mp fazla gelmez
eğer 10 bin barajını aşmak istiyorsan 10 lu lig kurtarmaz sizi çünkü 10 lu ligde en fazla 8 bin küsür mp alabilirsin -
@dede4242 Genellikle 10 lu liglerde daha sık ve yüksek mp toplanır ancak 10.000 ve üzeri mp için 20 takımlı ve üzeri ligler öneririm. Burada da yine en düşük hedefli takımı alıp bütün başarıları kazanmanız gerekiyor. Tabi liglerinizin aktif menajerlerle (en geç 72 saat önce online olan) dolu olması gerekir.
Bu arada bu ve benzer sorularınız için Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi ve OSM Taktikleri bölümlerini ziyaret edebilirsiniz. İyi oyunlar -
@f-s-m-0-13 Çok soru sordum başkan kusura bakma. Peki 10 bin için hangi liğe girmemiz gerekiyor ?
-
@dede4242 16 lı 18 li 20 li ligler olabilir önemli olan ligin dolu olması ve sizin hedef son takım ile ligi süpürmeniz bu başlıkta bireysel rekorlar paylaşılır size atacağım linkten devam edin buraya tıklayarak bilgi alabilirsin
-
@mrtgll33 Bunu FM'de yapanı çok gördüm bizzat ben sürekli Türk oyunculardan kurulu kadrolar geliştirdim ama OSM'de ilk kez şahit oluyorum. Önceki kaşif sistemiyle bunu yapmak çok daha rahattı ama yine de çok tenezzül eden görmedim ama şimdiki sistemde bunu nasıl yaptın hayret ediyorum. Baya bi sabır ve şans gerektiriyor çünkü
-
Onceki kasif sisteminde millet secemiyorduk su anki kasif sisteminde de bunu yapmak kolaylasti. Ios da bu sekilde belki androidde farklidir. Yeni guncelleme ile kasif gonderirken milleti Türk yaptigimiz zaman butun oyuncular sectigimiz milletten gelir