Bireysel Rekorlar ve Başarılar
-
OSM kariyerimdeki en iyi galibiyetim. Kadro değerleri aşağı yukarı aynı ve rakibin sahası 3 kamp yaptığı halde devirememiş beni. OSM yılın eşeği seçilir bence Real'i yöneten arkadaş.
-
http://i.hizliresim.com/b6ykY0.png
Şut sayısı olarak ilk defa 25 i görüyorum muhtemelen 30şutu bile gören olmuştur ancak korner sayısı bir hayli fazla geldi bana. -
@i̇iayda ligin gerisi full bot galiba???
-
Kendi rekorum değil fakat daha önce başarılamamış, alın teriyle(!) yapılan bir kaç şey paylaşacağım :
-
@revengeiscoming Helal olsun sanırım arkadaşın senin umarım bir gün sende onun kadar başarılı olursun. (!)
-
@revengeiscoming said in Bireysel Rekorlar ve Başarılar:
Kendi rekorum değil fakat daha önce başarılamamış, alın teriyle(!) yapılan bir kaç şey paylaşacağım :
Nerden anladın alın teri olduğunu ?
-
@Ayrın-Men Alın terinin yanındaki işarete dikkatlice bakmanızı öneririm.
@SEXAFONN Arkadaşım değil Allah'tan benim yada başka birisinin normal yollardan bu başarıları yakalaması imkansız gibi birşey.
-
@revengeiscoming imkansız diye bir şey yoktur bu durum için olabilecek bişey belki sabahtan akşama kadar oyunla ilgileniyordur ya da sizin düşündüğünüz gibidir beyefendi..
-
18 maç 114 gol iyi H*le yapmışsın Farklı ip adresi ile birden fazla takım başarılarının devamını dilerim
-
@bekir-sezqin M
forumlar da başka kullanıcıları kışkırtmak ceza gerektirir.lütfen foruma mesaj yazmadan önce forum kurallarını iyice okuyun. -
@saitsait60 ilk başladığında full doluydu gelene geçene 5 attım bıraktı hepsi
-
@sexafonn Yasak Diyorsun ama böylelerinin hesabının kapatılması lazım bi gir hesabını incele nasıl oluyorsa ilk hesapta hep lider 8000-9000 mp alıyor ama diğer sayfalarında chelseada tek 1. oda 10 maç 6 galibiyet Ve Bana - Oy Verenler Oldu Anlayamıyorum Nasıl böyle birini desteklersiniz ilk hesabı iyi olanın nden diğer heasbpları kötü
-
@bekir-sezqin Dostum düşüncene saygım var.
Ama forumlar da bu tür kışkırtan ithamlara izin verilmez.raporlayabilirsin.Anlayışın için teşekkür ederim.
-
Bir maçta, bir oyuncumun attığı en çok gol. Kane farkı diyebiliriz heralde.
-
Başarı değil ama geçen Avrupa Uluslar Ligi'nde (Euro2016) Türkiye'yle şampiyon oldum, Milli Takım olunca ister istemez bi gururlandım oyun da olsa
-
-
15 Dakikada 7 Gol