Bireysel Rekorlar ve Başarılar
-
Başarı değil ama geçen Avrupa Uluslar Ligi'nde (Euro2016) Türkiye'yle şampiyon oldum, Milli Takım olunca ister istemez bi gururlandım oyun da olsa
-
-
15 Dakikada 7 Gol
-
@bekirsezgings Hesap isminiz farklı resimdeki farklı
-
@CnytAkn 2 Ay Önceki Resim Saklamak İstedim Resmi Hesabı Kapatmıştım Kapatmamın nedeni ise taktik denemesi için farklı hesaplar açıyordum ama yasak oldupunu bilmiyorudm farklı liglere giriyordum ancak ama sonra öğrendimki her türlü yasakmış bu yüzden bütün hesapları silip bunu açtım Ve Bundan başka açmadım açmam
-
-
WCC 2018/2019 ekip turnuvasında 858m kadro kastım.
-
@sabit-mamedov Helal olsun abi
-
@sabit-mamedov Tebrik edilecek bir başarı. tebrikler
-
Oyunu oynadığım dönemlerde herkes gibi benim de favori oyuncularım olur, son dönemde ise Pulisic bunlardan biri. Çok defa, oynadığım liglerde gol kralı da oldu fakat bu sefer tek maçta 7 gol 1 asist yapma becerisi gösterdi. Bir oyuncunun tek maçta gol atma rekorunu bilmiyorum fakat bu performansın bu forumda yer almayı hakettiğini düşündüm ve sizlerle de paylaşıyorum.
-
Önceden bu başlık çok aktif kullanılırdı ve güzel anlar, rekorlar, başarılar da görmüş olurduk. Abiler, kardeşler kimsenin paylaşacak başarısı yok mu?
-
@saitsait60 genelde forumu kullanan kişilerin büyük kısmı başarıları tamamlamış olduğundan paylaşacak başarı kalmadı diye düşünüyorum ama diğer kullanıcıları bekliyoruz tabi
Kadro rekorları, puan rekoru vs olabilir...
-
İlk defa böyle bir şey görüyorum.
-
Benim değil ama paylaşmak istedim. 50 milyonluk bir oyuncunun listeye koyduktan 24 saat bile geçmeden bu fiyata satılması imkansıza yakın bir şeydi:)