Bireysel Rekorlar ve Başarılar
-
This post is deleted!
-
Evet arkadaşlar gerçekten zor bir ligden şampiyonluk yarışının son haftaya kadar devam ettiği İngiltere liginden birinci çıktım kupayıda aldım yorumunuz neler sizce
Benim takım(man.City)
Puan durumu
Rakiplerinin kadro değeri ve benden sonraki en güçlü takım olan chelsea
(Çok ilginçtir hem ligde hem kupada kendisini 7-1 yendim) -
Ha bu arada bana West ham maçından önce yardım eden herkese çok teşekkür ederim çünkü takım için ligin kırılma maçıydı ve takımım o haftada liderliğe yükseldi sonrasında iyi hava tutturduk tekrar sağolun
-
@Bilocan-Bingul güzel yapmışsın kardeşim, ben daha yeni yeni böyle değerlendirmeyi öğrendim. Şuan 510 milyon sezon sonunda inşallah bende 1b bulurum
-
@Bilocan-Bingul selam kardeşim öncelikle tebrik ederim.Yanliz buradan senin aracılığınla birşeyler söylemek istiyorum.City gibi hedef 1 takımlarla şampiyon olmak çok büyük bir başarı değildir bu takimlar zaten kadro olarak bir çok rakipten üstün olduğu için hiç zorlanmadan sende bu kadro farkının üzerine koyup rakiplerine üstünlük sağlayabilirsin.Asıl başarı tamamen dolu bir ligde hedef 16 veya hedef 13 olan takımlarla bu başarıyı saglayabilmek ,hem bu durumda menajer puanida fazlasıyla kazanirsin.
-
@Bilocan-Bingul Mükemmel:clap_tone1: Rekabeti bol bi lig olmuş...Şampiyonluk için Tebrikler...Güzel başarı
-
@F.S.M.0.13 aynen katılıyorum sana kardeşim böyle şeyler başarı veya rekor olarak görülmez zaten.
-
@F.S.M.0.13 anladım abi zaten ben de city'nin hedefinin 1 olduğunu ve bunun genel rekor olmadığını biliyorum kendi bireysel rekorum olduğu için buraya paylaştım yorumun için teşekkürler
-
@babuşthekıro inşAllah sen de yaparsın kardeşim tekniğini öğrendin ya
-
@F.S.M.0.13 Lig sonunu merak ediyorum
-
@F.S.M.0.13 Seve seve abi
-
takım:Rapid vien hedef 11 ligte 5 maçtır yenilgim yok 16 gol atıp hiç gol yemedim nazar degmesin
-
@1982_ugur_1982 keşke bitince atsaydın hocam kesin birinin nazarı değecek
-
@1982_ugur_1982 Darısı lig sonuna