Bireysel Rekorlar ve Başarılar
-
@kaiser-brian-clough
İnanmamakta haklısınız gayet hocam şöyle bir şey söyleyeyim o zaman açıklama olarak, ligde Ben(United) city arsenal tottenham chelsea arkadaşız hepimiz. Beni bu yüzden çok şikayet eden oldu fakat bi sonuç çıkmadı. Hiçbir transfer hilesi yapmadığıma emin olabilirsiniz istenilirse araştırılsın yine, önceden bir kere bi ligde birisi yaptı diye ben de yapmıştım illegal transfer fakat 7 gün uzaklaştırma aldım zaten aklım başıma geldi diyebilirim saklayacak halim yok. Açık konuştunuz madem ben de tüm samimiyetimle söyleyeyim bu oyuna para yatıran insanlarız o ligde gördüğünüz tüm menajerler. Yani paramızla rezil olmaktan başka bir şey değil hile yapıyorsam eğer. Sadece şunu itiraf etmeliyim hileyse beni doğrulayın, ligin son haftası son gününde yani lig şampiyonu ve kupanın kimin alacağı belli olduğu için arkadaşlarım bu konuda bana yardım oldular diyebilirim transferler ile kadro değerimi yukarda gördüğünüz gibi yapmak için. Fakat burda bitmiş bir lig için bunun diğer osm oynayan arkadaşlarımıza dezavantajlı ve haksızlık olduğunu düşünmüyorum. Son olarak zaten dediğiniz gibi tüm alt liglerimizde de beraberiz. İsim benzerliği ise aramızdaki futbol muhabbeti, esprilerden ibaret. Birisinin adı mourinho birisininkinin resmi. Yani diyeceklerim bu kadar inanıp inanmamak size kalmış teşekkür ederim ayrıca yorumunuz için. Fakat yorumunuzu up'layan arkadaşlar beni üzdüler diyebilirim, gayet güzel bir yorum açıklama yapmışsınız fakat kendinizin de dediği gibi sanki birazcık yargısız infaz gibi duruyor. İyi oyunlar, iyi günler dilerim. -
@kaan-mart
Ek olarak eklemek isterim o yardım amaclı transferler de cok absürt değildir ama dediğiniz gibi normal şartlarda hicbir menajerin yapmayacagi transferlerdir. Bi oyuncuyu 2 katından yüksege satmadim/almadim yine. Zaten çoklu hesap olmadığını kesin olarak söyleyebilirim illegal transfere girdiğini de sanmıyorum hiçbir şekilde rekabet ortamını bozmadım haksızlık yapmadım işe resmi olarak bakcak olursakta, her menajer her transferi kendi isteğiyle hür iradesiyle yapmıştır. Hiçbir hesapta söz sahibi değilim, olmam da. Tekrar teşekkürler iyi/kötü yorumunuz için. -
@kaan-mart Hocam dikkatini çekmek isterim. Seni yargılayan yok zaten. Paylaştığın rekorun normal şartlarda gerçekleştiğine inanmadım yalnızca. Bu kanaate de takımlarını inceleyerek vardım. Arkadaşlarınla istediğini yap. Ancak bu sayfada paylaşmak yakışıksız oluyor benim kanaatime göre. Yoksa arkadaşlarınla bir lig kurup o ligde kendi aranızda kurallar dahilinde ne yaptığınız kimsenin karışabileceği bir durum değil. Oyunu oynayan insanların da bu tür nedenlerle soğumasını istemem. Şevkinizi kırmayı hiç istemem. En nihayetinde bu rekorlar sayfasında gerçekten normal şartlar altında başarı kazananları görmek ve tebrik etmek isterim ben.
-
@kaiser-brian-clough
O konuda haklısınız evet ben özür dilerim. Sadece 3-4 öyle transfer olsa 200-250M cikarsak bile yine 1.5-1.6 milyar kadro değerini kendim yaptım diyeyim o zaman takımda gördüğünüz her genç oyuncu benim eserim (mbappe, lafont, lo celso, kimmich, rashford, gabriel jesus, goretzka, de gea) ve dahası fakat takımı daha iyi hale getirebilmek için sattıklarım. Yanlış anladıysam sizi tekrardan çok özür dilerim, sadece hileci olarak anılmak istemedim o kadar. -
Belki de biraz abarttık ama
-
-
Türkiye Liginde 5.Hafta Kasımpaşa ile şimdiden 1118 MP Topladım bile işşallah lig sonunda 10000 mp barajını aşarız.
-
Biraz önce s1 hesabımda oynanan ve son zamanlarda aldığım en farklı galibiyeti ve istatistiklerini böyle skorlar ender rastlandığı için paylaşmak istedim
Saygılarımla; -
@sistematikci tebrik ederim abi guzel skor
-
@sistematikci badim ortalığı dağıtmış yine Tebrikler kral
-
@manhay Eyvallah kardeşim, böyle skorlar her zaman olmuyor, denk gelince paylaşayım dedim
@F-S-M-0-13 Badi adamlara maçtan önce vurduğunuz gol olsun dedim ama onlar da biraz abarttılar sanırım -
@sistematikci Hocam bu puanı nasıl elde ediyorsunuz ?
-
@dede4242 said in Bireysel Rekorlar ve Başarılar:
@sistematikci Hocam bu puanı nasıl elde ediyorsunuz ?
Yüksek mp elde etmek için 10 lu liglerde en düşük hedef olan hedef 9 daki takımı alıp kadro geliştirerek çok az ya da kayıpsız olarak ligi lider bitirmek ve kupayı da almak gerekiyor. Tabi burada özellikle yüksek hedefler olan hedef 1-3 gibi hedeflerde yer alan takımlara karşı mutlak galip gelerek özellikle de şansınıza bağlı olarak kupada ne kadar yüksek hedefli takımla oynayıp tur atlarsanız o kadar çok mp elde edersiniz.
-
@sistematikci Hocam teşekkür ederim. 10 lu liğ şartmı. Yani açıkcası ben uzun liğ ingiltere amerika da yapılır zannediyor idim. Hangi liğ önerirsiniz ?
-
Birde hocam 10lu Liğe girdik diyelim, menajer sayısı önemli mi acaba ? Yani 3 menajer ile pynasak ve dediginiz gibi şampiyon olsak da 10bin barajı geçilir mi ?
-
@dede4242 uzun liglerde hem kadro farkı vardır hemde uzun vadede ligi aktif tutmak zor olur eğer mp kasmak istiyorsan @sistematikci kardeşimin de dediği gibi 10 lu ligler idealdir bir örnek verecek olursak Faroe Adaları da hedef 9 olan B36 Tórshavn takımını tavsiye ederim
-
@f-s-m-0-13 Teşekkür ederim hocam. Peki dediginiz liğte aktif menajer sayısı az olursa da mp kasılır mı ? Yoksa illa liğ sonuna kadar dolu mu olmalı ?
-
@dede4242 boş ligde mp kasılmaz her zaman dolu olması gerekir çünkü menajersiz takımdan mp fazla gelmez
eğer 10 bin barajını aşmak istiyorsan 10 lu lig kurtarmaz sizi çünkü 10 lu ligde en fazla 8 bin küsür mp alabilirsin -
@dede4242 Genellikle 10 lu liglerde daha sık ve yüksek mp toplanır ancak 10.000 ve üzeri mp için 20 takımlı ve üzeri ligler öneririm. Burada da yine en düşük hedefli takımı alıp bütün başarıları kazanmanız gerekiyor. Tabi liglerinizin aktif menajerlerle (en geç 72 saat önce online olan) dolu olması gerekir.
Bu arada bu ve benzer sorularınız için Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi ve OSM Taktikleri bölümlerini ziyaret edebilirsiniz. İyi oyunlar