Bireysel Rekorlar ve Başarılar
-
@revengeiscoming Helal olsun sanırım arkadaşın senin umarım bir gün sende onun kadar başarılı olursun. (!)
-
@revengeiscoming said in Bireysel Rekorlar ve Başarılar:
Kendi rekorum değil fakat daha önce başarılamamış, alın teriyle(!) yapılan bir kaç şey paylaşacağım :
Nerden anladın alın teri olduğunu ?
-
@Ayrın-Men Alın terinin yanındaki işarete dikkatlice bakmanızı öneririm.
@SEXAFONN Arkadaşım değil Allah'tan benim yada başka birisinin normal yollardan bu başarıları yakalaması imkansız gibi birşey.
-
@revengeiscoming imkansız diye bir şey yoktur bu durum için olabilecek bişey belki sabahtan akşama kadar oyunla ilgileniyordur ya da sizin düşündüğünüz gibidir beyefendi..
-
18 maç 114 gol iyi H*le yapmışsın Farklı ip adresi ile birden fazla takım başarılarının devamını dilerim
-
@bekir-sezqin M
forumlar da başka kullanıcıları kışkırtmak ceza gerektirir.lütfen foruma mesaj yazmadan önce forum kurallarını iyice okuyun. -
@saitsait60 ilk başladığında full doluydu gelene geçene 5 attım bıraktı hepsi
-
@sexafonn Yasak Diyorsun ama böylelerinin hesabının kapatılması lazım bi gir hesabını incele nasıl oluyorsa ilk hesapta hep lider 8000-9000 mp alıyor ama diğer sayfalarında chelseada tek 1. oda 10 maç 6 galibiyet Ve Bana - Oy Verenler Oldu Anlayamıyorum Nasıl böyle birini desteklersiniz ilk hesabı iyi olanın nden diğer heasbpları kötü
-
@bekir-sezqin Dostum düşüncene saygım var.
Ama forumlar da bu tür kışkırtan ithamlara izin verilmez.raporlayabilirsin.Anlayışın için teşekkür ederim.
-
Bir maçta, bir oyuncumun attığı en çok gol. Kane farkı diyebiliriz heralde.
-
Başarı değil ama geçen Avrupa Uluslar Ligi'nde (Euro2016) Türkiye'yle şampiyon oldum, Milli Takım olunca ister istemez bi gururlandım oyun da olsa
-
-
15 Dakikada 7 Gol
-
@bekirsezgings Hesap isminiz farklı resimdeki farklı
-
@CnytAkn 2 Ay Önceki Resim Saklamak İstedim Resmi Hesabı Kapatmıştım Kapatmamın nedeni ise taktik denemesi için farklı hesaplar açıyordum ama yasak oldupunu bilmiyorudm farklı liglere giriyordum ancak ama sonra öğrendimki her türlü yasakmış bu yüzden bütün hesapları silip bunu açtım Ve Bundan başka açmadım açmam
-
-
WCC 2018/2019 ekip turnuvasında 858m kadro kastım.
-
@sabit-mamedov Helal olsun abi
-
@sabit-mamedov Tebrik edilecek bir başarı. tebrikler