Bireysel Rekorlar ve Başarılar
-
Forumdaki sıkıntıdan dolayı görsel upload edilmeden mesajı paylaşmışım. İlgili görsel burada:
-
Kadro değeri daha yüksek olan varmı. Sözde değil görsel lazım Birde kadro sizce nasıl nağ mağlub bitirmekte bir harika
-
@mrtgll33 said in Bireysel Rekorlar ve Başarılar:
@mrtgll33 said in Bireysel Rekorlar ve Başarılar:
Arşivden çıktı :hugging:
Toplam Kadro Değeri: 1.637M
Pogba: Rating 143, Value 405M -
@Sir-Umut-Birdal kardeşim ankaralımısın hep gençleri almışsın
-
@Bilocan-Bingul yok ama üniversiteyi Ankara'da okudum.
-
@Sir-Umut-Birdal anladım taraftarı söylendiği kadar takımına bağlı herhalde gençlerin
-
@Bilocan-Bingul yok ya benimkinin taraftarlıkla uzaktan yakından alakası yok. Fazla Menajer Puanı alabilmek için hedefi en kötü takımları alıyorum. Önceden 1 kez almıştım. Normalde oynadığım bir ligi bir daha oynamak istemem ama akrabalarla oynuyoruz onlar da Türkiye liginde oynamak istediler. Ben de bari aynı takımla 5 kez hedefe ulaş başarısında aşama kaydedeyim diye tekrar Gençlerbirliği'ni aldım.
-
@mrtgll33 bir oyuncuya basmışın benim kadro daha iyi bence
-
@Sir-Umut-Birdal anladım bende senin gibi aldığım takımı bir daha almam her çiçeğe konmaya çalışıyorum
-
@TnTHainTosBa Kadro değeri daha yüksek var mı dedin daha yükseğini gösterdik şimdi 1 oyuncuya yüklenmişsin diyorsun neyse; Kral sensin
-
9 Sezonda Kazanılan 7 Şampyonluk 6 Liğ Kupası.
-
@1982UqurSert1982 dostum sende mitralyoza bağladın gidiyon
-
-
buda milli takımdayken el Salvador milli takımına karşı bir maç gecemiz
-
@F.S.M.0.13 süper Tebrikler.
-
8.Şampiyonluğumu Kazandım Bugün Kupa Finaline Çıkıyorum Tam Gaz Devam. :slight_smile:
-
Ekip Savaşında 3.Hafta Geride Kaldı Hedef 9 Yenilgisiz Liderim.
-
@1982UqurSert1982 Abi ekip savaşının mantığı biraz daha farklı. Senin kazanıyor olman diğer ekip arkadaşını zor durumda bırakmamalı. O yüzden çoğu zaman kaybetmen gerekebiliyor hedefin itibariyle. Övünülesi bi durum değil yani.
-
@Kaiser-Brian-Clough Bencede biraz farklı bir anlayış icindeler galiba abi
-
@Sultangazililer1 Zamanla oturacaktır