BOZUK OYUN. BİRİ BANA BU DURUMU İZAH ETSIN
-
Merhaba AC Milan takımını yönetiyorum. Bugün kendi sahamda Lazio ile Maçım vardı. Kadro değerin rakibin 150m fazla olduğunu belirteyim.
Şimdi maç %60 %40 Top oynama ile bitti. Rakip takım %40 top ile oynayıp beni nasıl 2-1 yenebilir. Oyun sonunda hersey mükemmel görevler çok iyi sadece sanssizlik yüzünden kaybettim söyledi.
Rakibin kadrosu
BUDA BENİM KADROM
BİRİ BANA DURUMU İZAH ETSİN. BENİM Mİ HATAM BU ADAM NASIL YENİYOR TAKTİKLERİ Mİ KÖTÜ DELİRCEM LİGDE AC MİLAN İLE 9.YUM YARDİMCİ OLUR MUSUNUZ?
-
- Kadronda formsuz yada moralsiz oyuncu,
- Kadronda satış listesinde olan oyuncu,
- Taktikler
- Oyuna sonradan giren oyuncu varsa bunun etkisi
Bunların etkisi olabilir
Ayrıca önemli olan topla oynama değil, rakip kale önüne yıkmaktır oyunu. Yani topla oynama oranlarında kale önünde oynanan oranları değerlendirmelisin. Ayrıca reel futbolda da vardır "atamayana atarlar" misali oyuncuların kaçırmış, rakip ise nadir de olsa yakaladığı fırsatı değerlendirmiş olabilir.
Her kadro değeri üstün olan takım mutlak kazanacak diye bir şey yoktur, ki bu reel futbolda da böyledir.Taktikler forumundan yardım alabilirsin.
-
MAÇ KENDİ SAHAMDA
OYUNCULARIN FORUMU HEPSİNİN FULL
DEFANS GERİDE ORTA SAH VE FORVET HÜCUMDA İDİ
OFANSİF OYUN TARZI VE %65 BASKI VE PASLAŞMA VARDI
HAKEME GÖRE OYUN STİLİNİ DENGELİ YAPTIN SAVUNMAYIDA ALAN SAVUNMA YAPTIMŞİMDİ BU ADAM BENİ NASIL YENİYOR YA
-
Merhaba @AtillaTurker
Gerçek futbolda ve günümüzde olan şeyler bunlar, Barcelona - Celtic maçında deplasman takımı maçı 2 şut 2 gol ile 2-1 kazanmıştı Barcelona topla oynaması %70 in üstündeydi ayrıca, yani demek istediğim daha fazla şut çektiniz diye veya daha fazla topla oynadınız diye kazanacaksınız diye bir garanti yok. Taktiksel yardım için OSM Taktikleri başlığını kullanınız.
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/72/osm-taktikleri/522
-
@Bayram-Karakuş Cevap için teşekkürler :handshake_tone3: