MPG 2017 Statystyki
-
Brawo @Beata-Siemicka :clap_tone1: Jepsztel będzie naszym najcięższym przeciwnikiem.
-
@ToomAnyWays możliwe,ale to dopiero 1 kolejka.niema co się podniecać.wierzę jednak,że nasza "młodzież"sprawi kolejną niespodziankę dla grupy PW
-
@huzar-shakir Postaramy się tatusiu XD Oby grupa @Marcin657827 tanio skóry nie sprzedała!
-
Kolejna kolejka dla Orzełków.
-
@Stefan-Joptwojmać tam w tabeli masz blad bo masz PE i AG xD
-
Kolejka ewidentnie dla AG. Z dobrej strony pokazują się nowe twarze.
-
@Stefan-Joptwojmać Chłopaki dają radę jak na razie.
-
@ToomAnyWays oby tak dalej.
-
Witajcie.
Może nie do końca w temacie, ale w sumie sprawa dotyczy także rozgrywek MPG.
Uważam, że jeśli OSM na stałe wprowadzi 8 godz. powrotu skauta, to wyniki bitew niestety zaczną zależeć także od zasobności naszych portfeli, a nie tylko od umiejętności i wytrwałości. 3 zawodników od skauta, to 45 monetek co 8 godzin. Coś tak czuję, że właśnie testują wpływ tej zmiany na zyski firmy. Protestujmy i nie dajmy się doić, bo inaczej ta gra straci sens. Ja na pewno nie mam zamiaru wywalać tylu monet na bitwy. Lubię wykorzystywać wszelkie możliwości na wygraną, ale nie poprzez drenowanie moich finansów ponad miarę. Jeśli to wejdzie na stałe, to ja i pewnie sporo innych graczy porzuci bitwy. A szkoda, bo dopiero zaczynam i spodobało mi się... Czy też dostrzegacie takie zagrożenie?