MPG 2017 Statystyki
-
@Dovco_HandF Taka walka już od kilku kolejek trwa, emocji w tej bitwie nie brakuje
-
@Dovco_HandF Remis nas nie interesuję, tylko wygrana XD Będzie bój do ostatniej kolejki!
-
@daroo933 Ale wszystkim innym by pasował remis w waszej bitwie .
-
@Dovco_HandF Przykro mi nie da rady xd
-
Jakoś ciągle układa nam się pod górkę. Z Husarią i PE non stop gonimy wynik. Z Husarią zabrakło niewiele, a jak będzie z PE? W każdym razie broni nie składamy, bitwa trwa 17 kolejek i jest bardzo emocjonująca. Niby pojawia się światełko w tunelu to Łukasz brutalnie nam to raz po raz na wyjazdach odbiera.
-
@Stefan-Joptwojmać Dobrze wam idzie, bitwa pomiędzy pretendentem do tytułu Mistrza Polski Grup, a jego obrońcą - wcale jeszcze nie jest rozstrzygnięta :thumbsup_tone1:.
-
@krystian16061994 Jeszcze mamy szanse, tylko jest jeden warunek - trzeba wygrywać. Jak na razie wszystkie bitwy gramy na styk, przydałoby się czasem odstawić rywali na kilkadziesiąt punktów
-
@Stefan-Joptwojmać
Też się zdziwiłem tym bardziej,że jesteście blisko cały czas,a my tracimy ważne punkty na swoich stadionach -
@Stefan-Joptwojmać Szanse są ale bardzo małe. Chyba sam nie wierzysz,że wygracie z PE
-
@Stefan-Joptwojmać Szanse są ale bardzo małe. Chyba sam nie wierzysz,że wygracie z PE
Widać, że nie analizowałeś naszej sytuacji. Wynik jest sprawą otwartą na tą chwilę. Nikt nie mówił, że będzie łatwo zatrzymać rozpędzone PE co widać po ich występach na arenie międzynarodowej. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, ale to my jesteśmy aktualnym mistrzem Polski i póki będziemy mieli matematyczne szansę będziemy walczyć o jak najlepszy wynik. Jasne jest trudno zwłaszcza kiedy ma się na przeciwko siebie takie legendy OSM jak Łukasz Kowalski, Dovco_HandF, Bohatyr czy młode wilki jak Damiś, ale i u nas są menago co z nie jednego pieca chleb jedli. Gdybym nie wierzył w nasze zwycięstwo to nie grałbym w bitwie.