Ligi w których gramy
-
Orientujecie się czy wywalczony awans do pucharu zwycięzców moge zagrać na innym slocie niz tym na ktorym to wywalczylem. Do tej pory gralem zawsze na tym ale nie chce na rankingowym. Bo za dużo pkt nawet za dojscie do finału nie zdobęde.. ktos coś? Pzdr
-
@Maziu90 Gramy zawsze na tym samym slocie.
-
Dzięki, to rezygnuje z kolejnego nie opłacalne punktowo...
-
Na innym slocie owszem. Ale nie na rankingowym
-
@Maziu90 said in Ligi w których gramy:
Na innym slocie owszem. Ale nie na rankingowym
To jest jeszcze niedopracowane. Mam ten problem w lidze grupowej AMP. Łapie się w czwórce, ale nie przenosi mnie do Pucharu Zwycięzców, a powinno być dostępna taka możliwość na każdym wolnym w zaproszeniach, ale rzadko tak się dzieje. Jak grasz dalej na wolnym, gdzie uzuskałeś bilet, to masz Puchar Zwycięzców bez problemu. Jak chcesz zmienić slot, gdzie wygrałeś bilet, to sprawdź w zakładce zaproszenia do ligi - jak nie ma, to nic nie zrobisz, ale może zdarzyć się, że będzie.
-
Dzięki
-
@Maziu90 gdy masz wywalczony bilet sprawdź na wolnym SLOCIE zakładka bilety tam powinno być.. i możesz wtedy zmienić slotja przynajmniej tak mam
-
@km1992_1992_1 said in Ligi w których gramy:
@Maziu90 gdy masz wywalczony bilet sprawdź na wolnym SLOCIE zakładka bilety tam powinno być.. i możesz wtedy zmienić slotja przynajmniej tak mam
Możesz zrobić screena tego?
-
Możesz miec rację, aczkolwiek z tego co pamietam trzeba od razu sie okreslic czy bierzemy udzial w pucharze zwyciezcow i wtedy z automatu idzie ten slot naktorym to wywalczylismy. Niedlugo sprawdze jeszcze mi zostalo chyba 10kolejek. Juz w kilku tych tuniejach gralem na tym slocie hdzie bylo wywalczone i pkt wychodzi to słabo... jesli chodzi o slot rankingowy nie warto
-
@km1992_1992_1 ale sprawdzę to napewno, czy sie tak uda, dzięki
-
Po raz pierwszy udało mi się pokonać rywala mimo tak wielkiej różnicy w kadrze, gość jak już kilka dni temu wspomniałem prawdopodobnie przyspiesza wszystkie treningi, a ja nie ukrywam wziąłem obóz, on odpalił tylko tajny trening
Oto różnica w kadrach
-
Wczoraj w nocy dobiegła czwarta odsłona Ligi grupowej AMP we Włoszech. Walka była niesamowita!
Wielcy zwycięzcy to @piotras231 (Aleja Gwiazd) i @Fajresss (jeszcze niedawno AMP, a obecnie PAM).
Czołówka ligi, czyli pierwsze cztery miejsca nagrodzone biletami do Pucharu Zwycięzców to: wspomniani @piotras231 z @Fajresss oraz trzeci: @Janex123 i czwarty: @konix1982. GRATULUJEMY!
Na uwagę zasługuje fantastyczna gra @Kacper-Z-Bejuru z AMP, który ugrał tyle punktów co ja i w pokonanym polu zostawił całą plejadę gwiazd polskiej sceny OSM .
Punktacja menadżerska najlepszej dziesiątki:
Aż 5 klubów przekroczyło barierę miliarda!
Oni tego dokonali w tej kolejności: @Fajresss (PAM), @konix1982 (PL), @Daxidoo (PL), @Kacper-Z-Bejuru (AMP), @piotras231 (AG). Inni byli blisko .A już dziś w nocy mamy drewniany jubileusz i edycja ligi AMP! Tym razem przenosimy się do Hiszpanii i znowu w nagrodę za cztery pierwsze miejsca dajemy 4 bilety do Pucharu Zwycięzców!
-
@Dovco_HandF niezła liga
-
to się zabawimy
-
-
-
Co za mecz, 11- 10 w karnych, decydowały jedenastki wykonywane przez bramkarzy
-
@Tomasz-Kmit Tomasz mega meczyk
-
@Tomasz-Kmit said in Ligi w których gramy: