Antrenman Kampı ve Yanlış yapılandırma
-
Oncelikle merhaba. Ben bir lige girdim sampiyon oldum. Samoiyonlar kupasina katildim ve finale kadar gittim. Ne saçmadır ki rakibimin kadro degeri 475M benimki 865M, ortalama oyuncu degeri 14,5M benimki 30M. Kamp yaptırdı diye bildirim geldi. Dedimki zaten bisey olmas 20 kat daha iyim (taktikler falan iyidi bir sezonu yenilgisiz tamamladim.) bisey olmaz. Bi baktım beni 2-1 yenmis. Bakin yanlis anlamayin ama bu kadar kritik bir macta bu kadar zor bi galibiyet bir antrenman kampi kadar yakinsa bu oyun zaman kaybidir. O kadar transferi niye yaptim ben o zaman. Madem bi antrenman kampi kadar kolaysa. Ben de zamaninda benden 20 kat guclu takima karsi kamp yaptirdim ama ben berabere kaldim yendigimi hic hatirlamiyorum. Ben bu oyunu mobilden oynuyodum. Oyunu artik sildim. Bir daha asla oynamayacagim. Bu hesabi bu yorumi yapabilmek icin rastgele actim. Sizden ricam lutfen bu antrenman kampi sacmaligini duzeltin bu kadar olmaz ben yandim baskasi yanmasin iyi gunler
-
@Justin-Harbour oyunda her şey kadro değerine bağlı değildir ki böyle olsa oyunda rekabet olmazdı kadrosu daha iyi olan takımlar hep kazanırdı taktikler skora önemli ölçüde etki ederler
-
@Justin-Harbour Merhaba,
Maç sonuçları kadro gücünüz, oyuncuların form ve moral durumları, taktiğiniz ile doğru orantılıdır. Bunların sadece birinin olması o maçı kesin olarak kazanacağınız anlamına gelmez. Kadro değerinizin yüksek olması veya özel antrenman kullanmış olmanız sadece o maç için rakibe göre avantajlı konuma geçebileceğiniz anlamına gelir. Tabi bunun için kendi taktiğiniz, rakibin taktiği ve rakip takımın da oyuncu durumları önemlidir. (Ev sahibi avantajı ve stadyum sahası da extra avantaj olabilir). Bir takımın antrenman kampı kullanması o takmın kaybetmeyeceği veya kesin kazanacağı anlamına gelmez.
Ayrıca oyunda şans faktörü de vardır, nasıl ki gerçek hayatta düşük kadro değerine sahip takımlar büyük kadro değerli takımlardan puan ve puanlar alabiliyorsa OSM'de de bu tarz durumlar olması gayet doğaldır.
İyi oyunlar.