• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

1295 BOSS COIN HESABIMA YATIRILMADI

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
2 Posts 2 Posters 119 Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • K Offline
    K Offline
    Kürşad Gülorov English Users
    wrote on last edited by

Merhabalar,
    Bugün saat 12:34'te tarafıma 89.99 TL karşılığında önerilen 1295 Boss Coin satın alımı yaptım. Kartımdan para çekilmesine rağmen Boss Coinler hesabıma yatırılmadı. Hemen desteğe mail atarak durumu belirttim. Benden apple makbuzunu istediler. Ben de makbuzun halen gelmediğini, banka hesap hareketimle birlikte, apple hesabımdaki ilgili satın alımda referans kodunu,tarihini ve fiyatını içerecek şekilde mail olarak attım ama yine kabul edilmedi. Kartımdan 89.99 TL çekildiğini kanıtlamak zorunda olan ben oluyorum. Apple ilgili makbuzu daha yeni gönderdi ve ben de ilettim ve de halen hesabıma yatmasını bekliyorum. Gerçekten inanılır gibi değil. Benim bu coinleri alma amacım haftasonu antrenman etkinliği verildiği içindi ve de benim için önemliydi. Bu kadar büyük bir uygulamanın kullanıcısını bu şekilde mağdur etmesine çok şaşırdım. En azından biraz daha yardım edilmesini beklerdim. Bir müşteri uygulama içi satın alımı yaptığında parasını çekip aldığı şeyi hesabına aktaramıyorsanız suçu kullanıcı da değil kendinizde aramanız gerekir. Prosedür böyle diyerek bir kenara itilmez. Gerçekten yazık. İnşallah o coinler en kısa sürede hesabıma yatar ama bu muameleyi asla unutmayacağım.

RevengeisComingR 1 Reply Last reply
    0
  • RevengeisComingR Offline
    RevengeisComingR Offline
    RevengeisComing Turkish Users
    replied to Kürşad Gülorov on last edited by

@Kürşad-Gülorov Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz. Mailinize gereken cevap verildi.

Anlayışınız için teşekkürler, iyi oyunlar.

Osm Volunteer (27.03.2020 - 19.05.2022)

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular