OSM Taktikleri
-
@YasinReiis Rakibinize göre taktik öneririm ama sizde 433Kk yapıp biraz daha yüksek presle oynayabilirsiniz, hakemlere dikkat
-
Oyuncuların sağ ve solda oynamaları gerçeğe göre değişiyor mu? Mesela Ronaldo 3lü forvetin solunda oynar ama oyunda direkt forvet olarak geçtiği için ileri uca veya sağa koyabilir miyiz? Bir sağ beki sol beke koyarsak sorun olur mu?
-
@Curtis-Parker said in OSM Taktikleri:
Oyuncuların sağ ve solda oynamaları gerçeğe göre değişiyor mu? Mesela Ronaldo 3lü forvetin solunda oynar ama oyunda direkt forvet olarak geçtiği için ileri uca veya sağa koyabilir miyiz? Bir sağ beki sol beke koyarsak sorun olur mu?
Sorun olmaz dostum
-
@Curtis-Parker Ronaldo'yu sağa sola ortaya koyabilirsiniz tabi ama benim önerim defansif gücü yüksek oyuncuyu kanatlara koymaktır. Sağ bek sol bek ise hücum gücüne göre ayarlanabilir veya rakibin o kanattaki oyuncusuna göre.
-
@babuşthekıro Çünkü kanat oyuncuları hücum yaptığı kadar orta sahaya hatta rakibin kanat veya bek oyuncusunun bindirmesiyle defansın bek kısmına kadar geri geliyor/gelmelidir. Sizde defans gücü daha yüksek olan oyuncunuzu forvetin kanatlarına koyarsanız defansif anlamda daha iyi olacaktır. Defansif gücü düşük oyuncu ise geri dönüşlerde gerçek futbol gibi geriye yardıma gelmeyebilir.
-
@mrtgll33 bir arkadaşımla maçım var. ligde 1.yim o 2. kupa maçımız var kadrom onunkinden 50 milyon daha iyi. ikimizde antreman kampı kullandık nasıl yenerim? 4-3-3B Pas Ofsayt Açık Agresif Adam Adama - Sadece Hücum Forvete Yardımcı Ol Kanatlar Hücüma Tek Pas Tüm Saha Baskı ofansif oynuyor
-
@babuşthekıro said in OSM Taktikleri:
@mrtgll33 Sağol işime yarar fakat ne amaçla böyle yapmalıyız? neden yani defansifleri kanata koyuyoruz
Zaten mantık olarak reelde bek olanların hücumu oyunda yüksek olur...
-
@babuşthekıro 433 pas oyununa direk hamle 433Kanat kullanmanızı tavsiye ederim.
-
@GS_METECAN Yani
-
@babuşthekıro Sonucu merak ediyorum
-
4-0 bitti maö
-
@babuşthekıro Kazandın mı ? Yoksa mağlup oldum deme
-
@babuşthekıro Tebrik ederim işe yaramış taktiğimiz
-
@F.S.M.0.13 Elimizden geldiğince abi