OSM Taktikleri
-
@mrtgll33 deplasman
-
@FrankeisteinN Aşırı kadro farkı var ise ve özel yiyecekseniz 541 Kontra veya KGV deneyebilirsiniz, yakın değerlerde ise kadronuz 451KGV ile puan alabilirsiniz. Presi 57-67 arasında denemesini öneririm.
-
@mrtgll33 hocam aşırı fark var da denebilir aslında nedir son fikrin
-
@FrankeisteinN Son olarak riske girelim derim, hakem nedir bilmiyorum ama Aşırı Sert kullan bence. 541 yapıp kapanalım sonuçta özel yiyeceğiz ve kadro farkı var.
-
@mrtgll33 kontra mı kgv mi
-
@FrankeisteinN Onu sana bırakıyorum Analizini iyi yaparsa doğru karar verebilirsin.
-
@mrtgll33 anladım sağol usta
-
@FrankeisteinN Rica ederim umarım işe yarar
-
@mrtgll33 hocam acil durum söz konusu. 1 saate kalmaz kupa finalinde fenerbahçeyle maçım var. kendisi 1. kadrosu 400 milyon falan büyük ihtimal beni küçümseyip antreman kampı basmamıştır. yada özel antreman yapmıştır. nasıl yenerim? 4-3-3A paslaşarak alan ofsayt yok agresif
-
@babuşthekıro 3-2 YENDİM KARDEŞ ÇOK SAĞOL ADAMSIN ADAMSIN VALLAHA
-
Hocam güçsüz takımlarla nasıl taktik uygulamalıyız yardımcı olursanız sevinirim.
-
Maçım var yarın arkadaşımla bunu kazanmam lazım. Kendisi 4-3-3A Paslaşarak Adam Adama ofsayt kapalı normal oynuyor. Çizgi Taktikleri sadece hücum hücuma yardımcı ol kanatları ileri çıkar. Kadrosu benimkinden 100 milyon daha iyi.4-3-3A Kanatları Kullan Aşırı Sert Alan Ofsaytr Kapalı. Çizgi Taktikleri herkes yerinde. Tüm saha baskı, Dengeli, Hızlı Pas oynayım diyorun
-
@babuşthekıro Yenmenize çok sevindim, mesajınızı geç gördüm o sebeple kusura bakmayın. 541 ile kazanmanız iyi olmuş tebrik ederim
-
@babuşthekıro Maç kimin sahasında ?
-
442 b yada a ayrıntılı verebilecek var mı?