• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

Adaletsizlik

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
2 Posts 2 Posters 256 Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • S Offline
    S Offline
    samet şahin jr Turkish Users
    wrote on last edited by

Arkadaşlar bilmiyorum daha önce gündeme geldi mi araştırdım ama bulamadım. Ben oyunu sıkı takip eden emek harcayan taktik geliştiren bir oyuncuyum fakat oyunun adaletsizliği canımı sıkmaya başladı. Ben bilgi analisti ile maçın başlama anına kadar hatta maç başladıktan sonra dahi rakibin taktiğini gözlemleyip taktik geliştiriyorum. Maç başlıyor oynanıyor yarım saat geçiyor karşı takımın menajeri maç başladıktan yarım saat sonra giriyor taktik değiştiriyor ve kazanıyor son iki maçtır aynı olay. Maç sonucu gelene kadar maç oynandığı süre boyunca oyunda çevrimiçi olmamız gerekmiyor. Böyle bir kural var ise de açıklarsanız sevinirim. Ben maçtan önce taktiğimi ayarlıyorsam ben avantajlı olmalıyım haksız olduğumu düşünmüyorum ve bir çözüm istiyorum. Ayrıca aynı ligde bana karşı iddiası olmayan takımlar antrenman kampı yapıyor liderliğe oynayan diğer takıma yedek kadroyla çıkıyor. Rapor ediyorum sonuç yok. Ayrıca yine aynı ligde karşı takım gizli antrenman yapmadığı halde rakibin antrenman kampı yaptığını maç oynandıktan sonra görüyorum. Maçtan önce kontrol etmeme rağmen. Bir açık mı var oyunda biz mi bilmiyoruz. Artık çok can sıkmaya başladı.

RevengeisComingR 1 Reply Last reply
    0
  • RevengeisComingR Offline
    RevengeisComingR Offline
    RevengeisComing Turkish Users
    replied to samet şahin jr on last edited by Sir Mehmet

@samet-şahin-jr Merhaba, maçınız sonuçlanana kadar diziliş ve taktiklerinizi ayarlayabilirsiniz maç başlamadan önce ayarlamanız size avantaj sağlamaz. Rakibinizin antrenman kampı kullanıp kullanmadığını bilgi analistinden öğrenebilirsiniz. Önce gizli antrenman sonrasında antrenman kampı kullandı ise hem size bildirim gelmez hemde göremezsiniz.

Hileci olduğunu düşündüğünüz kişiyi kanıtlarla beraber tekrar rapor edebilirsiniz.

İyi oyunlar.

Osm Volunteer (27.03.2020 - 19.05.2022)

1 Reply Last reply
    1

• Login

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Categories
  • Recent
  • Tags