OSM Taktikleri
-
5 3 1 1 kaleyi görünce vur taktiğine karşı ne yapabilirim 241 228
-
Beyler tottenhamim 750 milyon kadro degerim var karsimda liverpool var 350 milyon kadro degeri var buyuk ihtimalle cok fazla defansli bir dizilis girecek ne onerirsiniz. Bu arada 3 tane forvet 5 tane ortasaha 5 tane de defans oyuncusu cikarabilirim kaliteli olan. Mac benim sahamda
-
451 4231i nasıl alt edeceğim yahu her ligde bunlara kaybetmekten puan vermekten bıktım ya oyundan soğudum bunlara karşı nasıl oynuyorsunuz beyler
-
@abdullah-avci9 4-5-1 ve 4-2-3-1 orta veya güçlü takımların kullandığı karmaşık bir taktik açıkçası. 4-5-1 için 5-2-3 kullanabilirsin. 4-2-3-1 için 5-3-1-1 veya 4-5-1 kullanabilirsin. Yalnız bu verdiğim taktikler genelde takımın rakipten güçsüzse bir yere kadar işe yarıyor. Bu iki formasyonu yenmek için iyi bir kadro kalitesi de lazım.
-
beyler ligimin kadro kalitesi olarak en iyi takımıyım ama maçları 4-5 ay önce oyunu oynadıgım gibi domine edemiyorum 4-5 aylık arada güncellemeyle falan benim taktikler bozulmus olabilir kadromun kalitesiyle ligi domine edebileceğim ne taktik önerirsiniz?
-
@mustafaeserr Mevcut hangi taktik ve formasyonla oynuyorsun?
-
@Sykosis normalde taktiğim 433bydi ama memnun kalmadım 4-5 ay önceki gibi 343b oynuyorum suan macları kazanıyorum ama dediğim gibi 2-0 1-0 falan
-
ben de 343a kullanıyordum ama artık güçlü rakiplere karşı pek işe yaramıyor. 433 ya da 442 taktikleriyle de henüz istikrarlı bi taktik oturtamadım. yardımcı olacak arkadaşlar olursa çok memnun olurum
-
Elimden geldiğince denediğim taktikleri tecrübeleri paylaşacağım 4 3 3b kanat 4 2 3 1 kgv taktikleri dışında oynamak istiyorum.
6 3 1 A - Kontra atak
Baskı 35-40 - Defansif 35-40 - Tempo 60-65 - Adam adama - ofsayt taktiği yok
Forvet sadece hücum - orta saha pozisyon koru - defans bekler ileri geri
Takım kaptanı kaleci
Ankaragücü(40milyon) 3-0 Fenerbahçe(90milyon) 4 3 3B oynamış
Lig haftası 3 saha avantajı %0
Bu taktiği oyunun kulüp kısmındaki karakter söylemişti.(6 3 1 kontra)
4 4 2B - uzun top uyumsuz bir taktikmiş.
Bu aralar paslı oyun üzerine yoğunlaşmayı düşünüyorum. 3 5 2 ile beraber deneyeceğim.
Denemelerim devam edecek. Sizin de özellikle az oynanan uzun top - paslı oyun - kontra atak için uyumlu düzenleriniz varsa yazarsanız sevinirim. -
Bir yorum altta başladığım taktik denemelerine 3-5-2 paslı oyunla devam edeceğimi söylemiştim. Sonuç başarılı.Kadro kalitesi kendimden düşük bir takıma karşı dostluk maçında denedim malesef :(. Daha yüksek takımlar üzerinde de deneyeceğim.
3-5-2 - Paslı oyun
Baskı 62 - Ofansif 63 - Tempo 63 - Alan Markajı- Ofsayt taktiği var
Forvet sadece hücum - Orta saha pozisyonu koru - Defans bekler ileri
Takım Kaptanı Orta saha en iyi oyuncusuDostluk Maçı - Saha avantajı %0
(Kadro Kalitesi 79) Ankaragücü 4 - 0 Kasımpaşa (Kadro Kalitesi 66)Kasımpaşa Bilgi Analisti(casus) sonuçları
(4-2-3-1) (Kaleyi görünce vur)(Alan Markajı)(Ofsayt Taktiği var) -
3-5-2 Paslı oyunu aynı gün kupa maçında denedim nispeten bir öncekine göre daha kaliteli bir kadroya karşı. Bu sefer bir diğer favori diziliş olan 4-3-3 A'ya karşı oynadım fakat genelde kullanılan kanatları kullan yerine rakip menajer paslı oyunu tercih etmiş. 4-3-3 ile paslı oyun bir birine uymayan oyunlar mı emin değilim ama 3-5-2 ile paslı oyun bir birine uyumlu maç sonunda oyun içindeki yorumcu taktiğe bayıldım yorumunu yaptı.
3-5-2 - Paslı oyun
Baskı 62 - Ofansif 63 - Tempo 63 - Alan Markajı- Ofsayt taktiği var
Forvet sadece hücum - Orta saha pozisyonu koru - Defans bekler ileri
Takım Kaptanı Orta saha en iyi oyuncusuKupa Maçı - Saha avantajı %0
(Kadro Kalitesi 79) Ankaragücü 1 - 0 Gaziantep (Kadro Kalitesi 73)Gaziantep Bilgi Analisti(Casus) Sonuçları
(4-3-3 A) (Paslı Oyun)(Alan Markajı)(Ofsayt Taktiği yok) -
@Junqueria taktiğe bayıldım demesi pek bişey ifade etmiyor bence 3 maç kaybetmiştim taktir bayıldım dedi ondan sonra maç kazandım taktiğe bayıldım demedi