-
Merhaba. Lig ayarlarında gelişmiş araçlar kullanılmadığında lig sonu kazanılan mp nin %4 ünün coins olarak verildiği osm yetkilileri tarafından belirtildiği halde aşağıda ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere ligin ayarlarında gelişmiş araçlar kullanılmadığı halde kazanılan mp nin %4 ünün verilmediği görülmektedir. Konu hakkında yetkililer tarafından bilgi rica ederim.
-
@Bayram-Karakuş Lig Modöretorü herhangi bir menajer veya siz miydiniz ? Yoksa OSM mi ?
-
@mrtgll33 osm
-
@Bayram-Karakuş Sizin yakın zamanda biten bir liginiz veya aldığınız puan göremedim o sebeple sordum, bildiriyorum bunu en kısa zamanda bilgilendirme yapılacaktır. İyi geceler.
-
@mrtgll33 benim ligim değil zaten, ekip arkadaşımın bitirdiği lig. sadece bu değil diğer arkadaşlarda da aynı durum söz konusu. Yine bugün bitiren bi arkadaşımız ki yine lig moderatörü osm olmasına rağmen kazanmış olduğu 5080 mp ye rağmen 127 coins verilmiş.
-
@Bayram-Karakuş said in Lig sonu mp ye göre verilen coins miktarı:
Merhaba. Lig ayarlarında gelişmiş araçlar kullanılmadığında lig sonu kazanılan mp nin %4 ünün coins olarak verildiği osm yetkilileri tarafından belirtildiği halde aşağıda ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere ligin ayarlarında gelişmiş araçlar kullanılmadığı halde kazanılan mp nin %4 ünün verilmediği görülmektedir. Konu hakkında yetkililer tarafından bilgi rica ederim.
% 4 zaten çok az bir miktar diye düşünüyorum. Bence bu miktar konusunda konusulmalı...39 hafta sonunda çok az coins geliyor...Mp ile orantılı ama o kadar da az bir yüzde olmamalı...5 bin küsür puana 100 küsür coins çok çok az...30-40 maç sonunda...
-
Merhaba @Bayram-Karakuş
Arkadaşınızın kullanıcı adı bitirdiği lig ve hatırlıyorsa lig numarası nedir?
-
%2,5 veriliyor diye biliyorum. Bütün oynadığım hesaplarda bana hep bu oran verildi.
-
@hustundel
ekranda coins miktarının görüntüsü bulunan
kullanıcı adı: YMOKSUZ
Bitirdiği lig: Portekiz, takımı: Feirense, kulüp sayfası 35080 mp ye 127 coins ödül verilen arkadaşım da
kullanıcı adı: Hesenov.E
Bitirdiği lig. Hollanda, takımı: Sparta Rotterdam, kulüp sayfası 1 -
Ayrıca yine ekip arkadaşlarımızdan ciMenmst kullanıcı adlı arkadaşımız da ana hesabıyla Türkiye 2.ligi Samsunspor takımıyla ekranda görüldüğü üzere kazanmış olduğu mp nin %4 ünü alamadığı görülmektedir.