🔝 💯 TOP 100 - 2021
-
Z racji, że zaraz Sylwester a w Nowym Roku główki wielu z nas nie będą funkcjonować na najwyższych obrotach postanowiłem założyć ten temat. Jest odpowiednikiem TOP100 - 2020. Tylko nazwa inna, mam nadzieję, że wspólnie razem coś stworzymy fajnego tutaj i pozwoli to nam cieszyć się jeszcze grą.
Pozdrawiam
Patryk -
@Lelunio Pozwoliłem sobie zmienić nazwę na TOP 100 - 2021, żeby nie tworzyć specjalnie nowego tematu.
Panowie lecimy mocno ze zdobywaniem punktów od początku Nowego Roku.
Formuła rankingu jest następująca:
- liczą się punkty tylko z jednego (najlepszego) subkonta
- jeśli ktoś gra pod ranking na więcej niż jednym subkoncie to w takim wypadku będzie brane pod uwagę subkonto z najwyższym wynikiem w 2021 roku
- na koniec każdego miesiąca będę podawał tabelę ze zdobytymi punktami
- nieaktywni menedżerowie, którzy załapią się do TOP 100 będą zaznaczeni na szaro
- zapewne będzie trochę więcej niż 100 osób, więc można wypaść poza TOP 100
Zapisy
Podane kryteria będą brane pod uwagę podczas zapisów:- Osoby, które wpiszą swój nick w tym temacie
- Finaliści Indywidualnych Mistrzostw Polski
- Menedżerowie znajdujący się w polskim TOP 100
Jeśli ktoś spełnia wymogi punktu 2 i 3 nie musi koniecznie wpisywać nicku. Można zapisywać się w każdym momencie.
Powodzenia i wysokich zdobyczy punktowych w 2021 roku.
@language-pl
@tristan1982 @m.rebizant @Mati-Colchoner @Janex123 @Damiś27 @Magic-89 @gorkins @Byku-Duma-Warmii @ShakiBoy @CarLos-Wallace @Wojtyn84 @cogito @suchy998 @gabkazmc @Pansushe @harrickplczn @Ochowiak @chmura87 @Łukasz-Kowalski @Matusiak-Andrzej @Cezarro @9999arek9999arek @Rhett1 @Łukasz-Wierzbowski @ToomAnyWays @Biker294 @ErosJWP @Łukasz-Wolski @jepsztel @JohnDerko @Stepan-Kovalenko-1993 @Didierluk @Prezes-Kukito @MatKam1991 @huzar-shakir @Dovco_HandF @Beata-Siemicka @FORMOZA @Damian_Skinek @dobryg @websterspl @kryminalksg @konix1982 @patolRTS @kot-222 @troczek13 @km1992_1992_1@MIchal-Bu @pawel02121 @Komendanuta @martin343 @Szeregowiec @kondziowa1 @Marcin6578 @Rafael_Mourinho @tomasz-bulak @sniki26 @Halit007 @kimiraj123 @Swirecki @Kamson73 @darek-nowakowski @Bartmanho @Majkelowich @Max-Konte @Maestro292 @paproch @Tomcioo81 @zuziak6 @przemyslaw81 @Paolo-Vincenzo @kuligu @krystian16061994 @fejsu86 @daroo933 @Babaduk-Sarri @Tomasz-Kmit @stb411 @Prochacz @radek12_19 @Rusewicz @Lhundaeion @Bartonns @kenyenfield @Sebeqq @gremlin87 @Michał-Krzyzak @AllMight @Podgórski-1981 @The-Kuba-W @karolgadziejewski @Skoora @szpilka134 @WiNiToX @Maloba @Stefan-Joptwojmać @Milanesq @Stanisławski-Jakub @Maziu90 @Łowkiet-Łukasz -
@toomanyways poproszę o dopisanie mnie. Już wiem o co chodzi z subkontami, że tylko z jednego okna są zliczane punkty a nie z całości - o ile dobrze zrozumiałem.
Pozdrawiam
-
@lelunio tak dobrze zrozumiałeś.
-
Slot nr 1:
Liga hiszpańska - Atlético Madryt - 4730 -
Pierwszy i ostatni raz kiedy zasiadam na fotelu lidera. Oj jak tutaj jest wygodnie i miło
-
@kosa1234567890 ok, jesteś na liście
-
Poproszę o dopisanie 4268 pkt za Amerykę B .
-
Poproszę o dopisanie 3290 pkt za Finlandię
-
Poproszę o dopisanie 2947 za Holandię, dzięki
-
-
@toomanyways a co ze mną - odpadam, bo gram solową rozgrywkę?
-
@magic-89 said in TOP 100 - 2021:
@lelunio Bez obaw, pewnie gdzieś mu się zagubiłeś i niedługo poprawi
Chociaż coś mało się dzieje - myślałem, że więcej ludzi wystartuje. Dzisiaj niby już 15 stycznia.
-
@lelunio Większość osób nie musi się zapisywać, bo spełnia wymogi regulaminu punkt 2 i 3 tj. Finaliści Indywidualnych Mistrzostw Polski oraz Menedżerowie znajdujący się w polskim TOP 100. Michał na koniec każdego miesiąca będzie podawał tabelę ze wszystkimi tymi osobami.
-
@toomanyways toczę jeszcze walkę o mistrzostwa czy z innych slotów też w razie co można podawać wyniki?
-
@toomanyways możesz podać jak to wygląda u mnie?