• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

Puan sorunu

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
2 Posts 2 Posters 169 Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • adem69A Offline
    adem69A Offline
    adem69 Turkish Users
    wrote on last edited by

biraz araştırdım fakat bulamadım benim toplam puanlarımım hesaba eklenmemesi canımı sıkmıyor değil. bir yerde 2014 den sonra alınan başarımlar sayılır benzeri bir yazıyı okudum fakat bir inceleme yaparsanız 2014 den sonra da mevcut puanım dan fazla puanım oluşuyor bunun anlamı nedir yardımcı olursanız çok sevinirim. iyi geceler

fururkanof61F 1 Reply Last reply
    0
  • fururkanof61F Offline
    fururkanof61F Offline
    fururkanof61
    replied to adem69 on last edited by

@adem69 Merhaba,

Eğer Menajer Puanından bahsediyorsanız sorunuzun cevabı forumda Sıkça Sorulan Sorular(SSS) başlığında mevcuttur.

Soru: Menajer Sıralama sistemi nasıl çalışıyor? Topladığım menajer puanlar profilimde daha az görünüyor!
    Cevap: Her bir kulüp sayfasının bağımsız sıralaması vardır. Eğer 4 kulüp sayfasında da kulüp yönetiyorsanız 4 farklı sıralamanız olur. Profilde gösterilen sıralama en yüksek puana sahip olduğunuz kulüp sayfasının sıralamasıdır. Sıralamanıza etki eden menajer puanlarının hesaplanması şu şekilde olur:

• Son 180 günde toplanan menajer puanlarının %100'ü sıralamanıza etki eder
    • 180 günden sonraki 520 günde (180-700 gün arası) toplanan menajer puanları %1'i bulana kadar her gün azalan bir oranda sıralamanıza etki eder.
    • 700 günden daha eski bir zamanda toplanan menajer puanlarının %1'i sıralamaya etki eder

İyi oyunlar.

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular