[Zabawa] Literówka...
-
@Damian_Skinek F -> Fabio Cannavaro
-
-
@Dooshek Widzę, że ktoś przed szereg wychodzi. Przyjacielu, po pierwsze czekamy na Damiana, by potwierdził (dodał fote, czasami notkę o graczu) a następnie „wygrany” publikuję zagadkę. Jesteśmy z jednej frakcji, jak tylko Damian potwierdzi to śmiało, możesz zastąpić mnie.
-
@Dino-Ligenza oczywiście!
@dooshek z zadaniem swojej zagadki, poczekaj aż osoba, która obecnie ją zadaje, potwierdziła prawidłową odpowiedź
@yersen_6 To jest polskie forum, więc proszę o używanie translatora, jeśli chcesz się z nami komunikować
Fabio Cannavaro (ur. 13 września 1973 w Neapolu) – włoski trener i piłkarz grający na pozycji obrońcy. Zdobył tytuł najlepszego piłkarza roku 2006, drugi pod względem liczby występów w reprezentacji Włoch (więcej ma tylko bramkarz, Gianluigi Buffon). Występował w takich klubach jak Inter Mediolan, Juventus Turyn czy Real Madryt
-
@damian_skinek wielkie przepraszam
-
@Dooshek E
-
@dino-ligenza śmiało dawaj, wygram to opublikuję swoją. Ja tu nowy jestem, zasad nie znam
-
@Dooshek Dawaj to E - zawsze jest ten pierwszy raz, nie wstydź się
-
@dooshek zdarza się, zapomnij i gramy dalej literkę F poproszę
-
EFF -
@Dooshek i
-
@dooshek czyżby Youri Djorkaeff?
-
Dokładnie zajebisty zawodnik.
Nie wiem dlaczego nie mogę wkleić foty. Dlatego linka daje do aktualnego wyglądu, trochę się zmienił. https://images.app.goo.gl/L2MZFn5dKi4jXonFA -
@damian_skinek brawo
-
@dooshek Musisz kliknąć prawym przyciskiem myszy na zdjęcie i wybrać "Kopiuj adres obrazu". Następnie tutaj wybrać ikonkę zdjęcia i wkleić ten link w miejsce "url obrazu".
Lecimy z zagadką
-
-
@damian_skinek no no, Ja na kompie to ogarniam. Jednak na telefonie, jakimś koreanskim hujawłeju to już inna sprawa.
Literkę F poproszę
-
ABrak F
-