H İ L E
-
Arkadaşlar merhaba ben 2010dan beri bu oyundayım artık hileler arşa çıkmış durumda 3 kere şikayet ettim resım gonderdım tık yok ve artık şampıyonluguda kaybettım kusura bakmayında artık yeter alın sizde görün buraya kadar geldı oyuncu benle dalga gecıyor artık.
Şu transferler daha bir sürü var bir kısmı yeterliyse (!)Şu Barcelona Real Villerael Olan Menejerler
Şimdi gel gelelim ben bu hileci emek hırsızlarıyla mücadele ettim tabi her 72saatte bir şikayet ederek! sonra averaja kaldı iş ben Huescayım bu arada !
Bu arkadaş villareal onun olduğu için kaleye forvetını falan koymus artık
güldük eğlendikde yeter ya -
Arkadaşlar bide bu banlanan hileciler oyundan uzaklaşıyor mu yoksa sadece takımda ki görevlerimi bitiyor
-
@58onur-58 Merhaba,
Hile yaptığını düşündüğünüz kişinin profiline girerek “hileyi rapor et” kısmından rapor edebilirsiniz. Raporunuzu e-mailinizden onaylamayı unutmayın, bazen onay mailleri gereksiz veya spam klasörlerine düşebiliyor. Raporlara yoğunluğa bağlı olarak değişebilmekle beraber ortalama 72 saat içerisinde bakılmaktadır, bu süre zarfında lütfen sabırlı olunuz.
Göndereceğiniz kanıtların linkini raporun içine ekleyebilirsiniz. Bunun için resimleri kırpmadan bir upload sitesine yükleyin ve linkini raporun içine koyun.
İyi oyunlar.