Satış
-
Yaklaşık 10 gündür oyuncularımı satamıyorum ( bruno fernandes ve salah ) sürekli fiyatlarını düşürmeme rağmen son on günde bir oyuncu ( irfan can kahveci) satabildim takımımda FENERBAHÇE
-
@mustafa_19991 bende fenerim son 7 günde 2 oyuncu sattım yanlış hatırlamıyorsam kasımpaşa bile kadro değerinde beni geçti
-
@yersen_6 şuan ligin 17. Haftası ve 7. Haftasından beri satış yapamıyorum oyuncularım çok yoruldu üstüne sakatlık ve kart aldılar yokluktan altayı defansta oynatıyorum mert hakana free kick kullandırıyorum takımımda kötü değil 95 gücünde
-
This post is deleted!
-
Aslında olsa güzel olur mesela benim real madrid kariyerimde çok iyi satışlar yaptım en düşük güçdeki oyuncum 98 luis alberto
-
This post is deleted!
-
Merhaba.
Transfer durumları şans işidir. Transfer simülasyonları günde 8 kez gerçekleşir fakat bu her simülasyonda sistemin oyuncu alacağı anlamına gelmez. Bazen gücü yüksek pahalı bir oyuncu 2,5 katından ilk transfer simülasyonunda satılabileceği gibi, bazen de gücü daha düşük ve daha ucuz bir oyuncu günlerce transfer listesinde satılmadan durabilir. Bu gibi durumlarda satış listesine koyulan oyuncuları değiştirmeyi ve nispeten daha düşük değerdeki oyuncuları listeye koyup şansınızı artırmayı deneyebilirsiniz. Fiyat arttıkça oyuncuların satılma ihtimalinin zorlaşacağını unutmayınız.
İyi oyunlar.