Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
MPP 2021 - Runda 1 - Grupa D
-
@sabit-mamedov said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@damiś27 Dobry dzień. Czy menedżerowie spoza Polski mogą się zarejestrować?
Witam, nie ma takiej możliwości. Jest to turniej przeznaczony tylko dla polskiej społeczności OSM. Pozdrawiam.
-
@sabit-mamedov
Dla Ciebie Sabit mozemy zrobić wyjątek -
W Grupie N tabelka punktowa będzie po zakończeniu 1 randy, o ile ktoś punkciki podliczy i ją zrobi
-
-
Gratuluję @Prezes-Kukito! Dzięki twojemu dzisiejszemu zwycięstwu mamy awans!
-
Tabela grupy D po 18 kolejce:
-
-
@damiś27 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
Para: @Robert Lewandowski i @Kazimierz Deyna
PM: @Robert LewandowskiPara: @Dovco_HandF i @kryminalksg
PM: @Dovco_HandF -
MPP 2021 - RUNDA 1 - GRUPA G - 18/22
Kary:
1. @Leszek M @bangello @Uberto Pescatore @filipiak1 @Imx_PL - przyrost wartości kadry
2. @Cristiano Bobaldo - gracz na nie właściwej pozycji w meczu z kolegą z pary
3. Do kolumny punkty w parze dorzuciłem punkty które odjąłem za mecze rozegrane z @Leszek M (opuścił ligę) -
@dooshek said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@pawełpaweł no nie trafiłeś.. Bo u nas kartek czy kontuzji jest sporo... Uważam że zasada obrońca na obronie została stworzona po to by bardziej kombinować z taktykami. A nie grać 2 utartymi szlakami.
Raz piszesz cyt.: "Inni w grupie np.grają ostroznie aby mieć skład do dyspozycji", później, że kartek sporo. Raz piszesz że Barcelona nie może sobie dopisać obrońcy w trakcie sezonu, potem, że Sergio się nie nadaje na obronę. Nie ogarniam o co chodzi. Zadałem proste pytanie. Co jeśli nie z mojej winy mam mniej niż trzech obrońców. Nie interesują mnie żadne wycieczki w stylu: "Trzema obrońcami też się fajnie gra", albo:"w realu Umtiti to słaby jest, ale jakby zabrakło obrońców to pewnie prędzej jego by wstawili na obronę niż Sergio". Litości!
-
Granie pomocnikiem na obronie to jeden z dwóch utartych szlaków? Drugi utarty szlak taktyczny to napastnik na bramce? Dlatego trzeba tego zakazać, żebyśmy zaczęli kombinować z taktykami? :-)))
-
@pawełpaweł miałem np. Na myśli twoja grupę lub jakąkolwiek. Idzie się domyśleć. Choć widać że niektórym nie. O Barcelonie to przenośnia której nie zrozumiałeś. Tak samo jak regulaminu... Masz punkty karne. Wszystko jest ujęte w regulaminie po co pytać:D
-
Grupa I - kolejka 18/22
-
Kolejka 18 za nami. Wielki scisk w tabeli i szykuje sie walka do ostatniej kolejki Gratujacje dla Wojtyna i Lukasza gdyz awans maja juz zapewniony do kolejnej rundy
-
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Dawno mnie tu nie było a pasuje, żeby ktoś w końcu udokumentował grupę B MPP
MPP 2021-Runda 1-Gr.B
kolejki 8-19
W 19 kolejce pojawiły się mecze między menadżerami tej samej pary, które zakończyły się wynikami o różnicy większej niż 1 czy 2 bramki. Tutaj szczegóły ich:
Jeśli chodzi o mnie i @Magic-89 to zagraliśmy identycznymi taktykami i przy wejściach ostrożnych, oczywiście wszysycy zawodnicy na odpowiednich pozycjach, dokładnie tak samo jak w pierwszym meczu między nami. Co do pary @ErosJWP i @KiZiii nie mam od nich informacji ale też nie wydaje mi się żeby to było oddanie, zawodnicy jak przejrzałem byli każdy na swoich pozycjach.Klasyfikacja menadżerów po 19 kolejkach
Tabelka z punktami i karami
Sytuacja powoli się krystalizuje. Na 3 kolejki przed końcem jeszcze o żadnej z par nie można powiedzieć, że ma pewny awans, ale jedna już jest bardzo blisko gry w kolejnej rundzie, gdyż trochę odskoczyła stawce. Na kolejnych miejscach trwa zażarta walka o pozycje. Dwie pary walczą o 2 miejsce i dwie walczą o czwarte. Aczkolwiek pary z miejsc 4 i 5 jeszcze nie są pozbawione szans na awans, więc walka będzie trwała do końca, tym bardziej że para druga i piąta nie grali jeszcze jednego meczu między sobą. Wszystko więc może się jeszcze zdarzyć
Oprócz kar za przyrost wartości zespołu u @KiZiii i @LuzerJapko innych złamań regulaminu nie zauważyłem ani też nikt mi ich nie zgłaszał, jeszcze zerknę przez analityka czy ktoś nie rozbudowywał stadionu, bardzo też proszę żeby ktoś z grupy sprawdził mnie dla formalności czy nie rozbudowywałem stadionu. Oczywiście nie robiłem tego ale żeby potem nikt się nie przyczepił
No, trochę się rozpisałem ale jest wszystko ładnie udokumentowane
Miłego dnia wszystkim życzę