oyuncu pozisyonunda (tercih yok) yazıyor
-
oyuncu pozisyonunda (tercih yok) yazıyor. Örnek tercih yok yazan Forvet oyuncusunu sla sğa ve sf hangi bölgeye koyarsam koyayım yeşil çerçeve olmuyor. bu oyuncuların pozisyonunu nasıl belirleyeceğim
-
@ctn0707 Merhaba, bütün oyuncularınız mı bu şekilde yoksa sadece bazıları mı? Bir örnek atabilir misiniz?
-
@revengeiscoming Bazı oyuncularım bu şekilde. sezon başladığında tüm oyuncularım bu şekildeydi. Transfer yaptıkca pozisyonu belli oyuncular aldım. bazı transferlerde pozisyonu belli olmadığı halde güncel fulbolcu pozisyonunu bildiğim için transfer yaptım. örneğin diego perotti sol açık olduğu niçin transfer ettim ancak ileride nereye koyarsam koyayım hiç yeşil çerçeve olmuyor!
-
@ctn0707 Ekran resmi atabilir misin örnek verdiğin oyuncularla ilgili.
-
-
@ctn0707 Kullandığınız tarayıcının adı ve sürümü nedir? Oyunu sadece tek bir tarayıcı üzerinden mi oynuyorsunuz?
Geçmiş ve çerezleri temizleyince düzeliyor mu?
-
@revengeiscoming oyunu ios uygulamasından ve chrome tarayıcısından oynuyorum. çerezleri temizlediğim halde düzelmedi. ayrıca farklı tarayıcılarda da denedim. düzelme olmuyor. bazen ios ve chrome aynı anda açık tutuyorum
-
@ctn0707 Bazı OSM özellikleri tek bir tarayıcıyla 'sınırlıdır'.
Bu, tarayıcıları değiştirmeye devam ederseniz, bu özelliklere sahip olmama riskiniz olduğu anlamına gelir.
Bu sınırlamanın farkındayız ve çözmeye çalışıyoruz, ancak bunun için tahmini bir tarihimiz yok.
O zamana kadar, tavsiyemiz farklı cihazlarda / tarayıcılarda web'de oturum açmaktan mümkün olduğunca kaçınmanız gerektiğidir. Tüm özelliklerin etkinleştirilmesi için aynı cihaza ve tarayıcıya bağlı kalın!
Ek olarak vpn , reklam engelleyici eklentileriniz varsa kapatın.
İyi oyunlar.