Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
Grupa "C"- Kolejka 11 i polowa za nami.
Polowa za nami i male podsumowanie. Lidze przewodzi gracz Husaryi- RTS ktory nie przegral zadnego meczu! Brawo! Za nim Krystek z PAM. Podium kolejny gracz Husaryi- Damsli. Na dalszych miejscach Valhalla- jasiuk88, Polish Legends- Daxidoo oraz Valhalla- Troczek13 lecz i reszta nie odpuszcza.
W tabeli par Husarya, PAM, Valhalla, Polish Warriors, Polish Legends a tabele zamka para z Sparty. Lecz nie sa to duze roznice i jeszcze duzo sie moze wydarzyc w drugiej rundzie.
-
I u nas półmetek! Wiadomo jedno: to grupa śmierci
Poza parą @Byku-Duma-Warmii i @Szeregowiec, która odstaje... z przodu i wydaje się być poza zasięgiem, reszta zaciekle walczy o każdy punkt. Pomiędzy drugą parą: @Dovco_HandF i @kryminalksg a @Fajresss i @Pakooo00 (akurat to dwie mieszane pary PAM/AMP) są tylko 3 punkty różnicy. A pomiędzy nimi trzy inne pary: @Frącek20021 z @GrzesJ, @DonPalbo z @Wybitny oraz @kot-222 i @Nawałka_57.
-
MPP 2021 - Runda 2 - Grupa E
-
MPP 2021-Runda 2-Gr.B
Kolejka 11
Za nami półmetek rywalizacji, ostatnia kolejka dość nudna, jedynie 4 remisy, ale za to dość ładne zwycięstwo @krystian16061994 nad @Seba191995 mimo gorszych statystyk (Ten mecz po raz kolejny pokazał to z czym każdy z nas się zmaga, czasem mimo dobrych statystyk dostajemy baty bo przeciwnik jest skuteczniejszy, takie to już jest to OSM ) Na uwagę zasługuje też zwycięstwo @daroo933, jako jedynemu udało się wygrać mecz domowy w tej kolejce
KLASYFIKACJA MENADŻERÓW NA PÓŁMETKU LIGI
Wczoraj wrzucałem, ale dziś też wrzucę tabelkę, generalnie niewiele się zmieniło (przepraszam za zielony pasek z dołu, źle przyciąłem )
TABELKA
Tabelka od wczoraj również nie uległa znaczącym zmianom
-
@Dino-Ligenza wrzuca regularnie tabelę ligową, ja dorzucę tylko tabelkę par z okazji "półmetka" gdyby kogoś interesowało jak to wygląda Niezwykle wyrównana liga, ostatnie miejsce od pierwszego dzieli jedynie 9 pkt po 11 kolejkach. Punktów karnych żadnych nie wyłapałem, wygląda na to że walka o awans będzie zacięta i do samego końca. Powodzenia w dalszej części sezonu!
-
@zbrzyzny-tomek Dzięki za tabelkę! Wyręczyłeś mnie, bo miałem ją robić na prośbę @Prezes-Kukito
-
Grupa H 11/22
-
-
No no, wyrównana walka
(To nie jest kolejność według miejsc, po prostu takie ułożenie było wczoraj i tak sobie to przepisałem ) -
@janex123 Znowu lepsze staty i wtopa, nie pomaga moim nawet bycie przy piłce
-
@seba191995 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@janex123 Znowu lepsze staty i wpierdol, nie pomaga moim nawet bycie przy piłce
seba nie przeklinamy na forum publicznym bo to bardzo nieładnie
-
@cezarro banik .
A tak na serio to przepraszam. -
@Seba191995 czasami pomaga na takie coś jak przestawisz suwaki o 2 w jedną stronę
Grupa G
-
Grupa "C"- kolejka 12
-
W dwóch punktach mieści się 5 grup! Liderzy @Byku-Duma-Warmii wraz z @Szeregowiec rozgrywają sezon życia jak Lewandowski w Bundeslidze i są poza zasięgiem daleko na horyzoncie ze zdobyczą punktową. Kto awansuje z pozostałych par? Oto jest pytanie...
-
@seba191995 widzisz czasem tak bywa. Ja też wczoraj dałem plamy, zagrałem jak jakiś nowicjusz, miałem jakieś zaćmienie i niefajnie bo pierwsza porażka w lidze