TYPERIADA 2020/2021!
-
Mistrzostwa Świata: Kwalifikacje
Niemcy 3:0 Islandia
Anglia 7:0 San Marino
Hiszpania 3:0 Grecja -
EUROPA: Mistrzostwa Świata - Kwalifikacje
Hiszpania- Grecja 2-0
Włochy- Irlandia Północna 3-0
Niemcy- Islandia 3-0 -
Zauważyłem, że większość typuje mecze dość znane, a tutaj fajnie można się pobawić na tych egzotycznych
Azja- Mistrzostwa Świata- kwalifikacje- druga runda
Tadżykistan vs Mongolia 4:0Ameryka Płn. i centralna- MŚ- kwalifikacje- pierwsza runda
Haiti vs Belize 3:0
Curacao vs St. Vincent i Grenadyny 3:1 -
@dooshek ja sądzę że jednak będzie Real bo nie ma co ukrywać że marka robi swoje, BVB przytuli ładna sumkę a myślę że już mają na oku kogoś kto go zastąpi. Jednak w Realu będą inne oczekiwania i presja i to będzie prawdziwy test bo z głową tak dobrze nie jest co pokazał ostatnie zachowanie po meczu (sytuacja z koszulka nie wiem czy kojarzycie). A nie jeden mocniejszy gracz w Realu nie poradził sobie.
-
Wyniki z 24-03-21 7/7 "doszliśmy "
Mistrz Miesiąca 29/30 3, 2, 1...@ToomAnyWays 3PKT
@Tomasz-Kmit 3PKT
@Zbrzyzny-Tomek 3PKT
@jasiuk88 2PKT
@Dovco_HandF 2PKT
@Janex123 2PKT
@Dooshek 2PKT
@Szeregowiec 2PKT
@Damiś27 2PKTPoprawa jest widoczna i to cieszy! Ostatni dzień tygodnia pada łupem Rutyniarza @ToomAnyWays , El Fenomen @Tomasz-Kmit oraz „Nadzieja Białych” Zbrzyzny-Tomasz cała trójka bezbłędnie obstawiła faworytów. Gratuluję Panowie! Druga i zarazem ostatnia pozycja została zaklepana przez @Jasiuk88 , @Dovco_HandF , Janex123 ( egzotyka vs Ty 3:1) @Dooshek , @Szeregowiec i @Damiś27 o jednego zwycięzcę mniej w stosunku do poprzedników. Brawo Wy!
Ciągle czekam na magiczną „9” i nie chcę czekać do emerytury, zatem do roboty!
Widzę, że nikt nie obstawia meczu Węgry-Polska, unikacie go jak diabeł święconej wody. Dlatego ja za typuję.
Węgry 0:2 Polska
- bramki: MIlik, Moder
-
EUROPA: Mistrzostwa Świata - Kwalifikacje
Hiszpania- Grecja 3-0
Włochy- Irlandia Północna 3-0
Niemcy- Islandia 2-0 -
Europa, World Cup Qual. UEFA Group B
Hiszpania 2-0 GrecjaEuropa, World Cup Qual. UEFA Group C
Włochy 3-0 Irlandia PółnocnaEuropa, World Cup Qual. UEFA Group I
Anglia 7-0 San Marino -
Europa: Mistrzostwa Świata - Kwalifikacje
Anglia- San Marino 6-0
Szwecja- Gruzja 3-0
Włochy- Irlandia Północna 3-0 -
Kwalifikacje MŚ - Europa:
Anglia 8:0 San Marino
Włochy 1:0 Irlandia Północna
Węgry 1:1 Polska@Janex123 wczorajszy dzień pokazał że przy "znanych" meczach też można się fajnie pobawić bo wyniki również są egzotyczne, lub przynajmniej zaskakujące przez co chyba nikt(?) tutaj nie trafił ani jednego dokładnie
-
@zbrzyzny-tomek oj i wczorajszy dzień i dzisiejszy masakra. Remis naszych już pomijam, ale co tam Hiszpania odwaliła
-
@dino-ligenza dziś lepiej egzotyka mi poszła 3 pkt i to do maxa niewiele brakło jedna więcej bramka Tadżykistanu i Haiti i byłoby 6 pkt
-
Saudi Arabia - Division 1:
Al-Nahda 1:1 Arar
Spain - La Liga 2:
Gijon 1:0 Alcorcon
Portugal - Liga Portugal 2:
Estoril 2:0 Oliveirense -
Puchar Narodów Afryki
Mauretania- Maroko 0-3
Portugalia Liga 2
Estoril- Oliveirense 2-0
Kostaryka Liga De Ascenso