🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@Byku-Duma-Warmii Widzę,że ty też fan United
-
@daroo933 Jest nas tu spora grupa kibiców Man Utd :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF Właśnie widzę super sprawa
-
@Dovco_HandF
Szkoda ostatniej porażki MU w pucharze ligi z Hull, która niestety kończy serię 17 meczy bez porażki, ale niestety gra nie wyglądała najlepiej i to się przełożyło na wynik, choć poziom sędziowania też mógł denerwować w tym meczu -
@Byku-Duma-Warmii No szkoda, brawa dla Hull :clap_tone1: U nich święto po tej wygranie i festyn. Nie zawsze się ogrywa Man Utd.
-
@Dovco_HandF
No to racja, nie zawsze, choć w ostatnich latach wpadki ze słabszymi klubami zdarzały nam się dość często, aż za często można powiedzieć. -
United znowu przegrało mecz, ile razy jeszcze trzeba zagrać tak słabo, wszyscy najgroźniejsi rywale zaliczyli wpadki, a United niestety nie mogło być gorsze. Czemu nie wszedł Martial tylko Rooney?
-
@ToomAnyWays Nie byłoby miejsca dla Martiala-na skrzydłach biegał już Rashford z Mikim a na szpicy Ibra. Mourinho szukał kogoś bardziej pod kątem "10" i stąd zdjął bezproduktywnego Carricka.
-
@ToomAnyWays
Nie wiem czy mam się cieszyć z tego punktu czy płakać po tym meczu i sytuacjach jakie były, szczególnie w końcówce meczu :thinking:
A tak z innej beczki macie jakieś dobre strony do oglądania Premier League, które zawsze transmitują spotkania MU ? -
@Byku-Duma-Warmii http://sportslive.info/ często tam oglądam mecze, rzadko kiedy przycina.
-
@ToomAnyWays
Wielkie dzięki Toom -
Co sądzicie o Gabrielu Jesusie? Chłopak ma świetne wejście do ligi, dzisiaj zapewnił City komplet punktów. Teraz Guardiola ma nielada problem, bowiem wrócił Aguero a zapewne nie będzie chciał posadzić Jesusa na ławce.
-
@PepGuardiola-FCB
Wydaję mi się, że może go przesunąć na skrzydło, albo Aguero posiedzi na ławce, bo raczej ciężko będzie Guardioli posadzić na ławce Gabriela po takim meczu -
@Byku-Duma-Warmii Bardzo możliwe, że Jesus trafi na skrzydło, wtedy na drugim biegałby Sterling a w środku De Bruyne.
-
-
@daroo933 Z tym że Jesus już przed transferem do City miał wyrobioną markę grając bardzo dobrze w eliminacjach do Mundialu, Rashford debiutował będąc zupełnie anonimowym.
-
Polecam obejrzeć ten filmik Aż się łezka w oku kręci, tyle historii -
To co dziś grał Manchester United to BAJKA!! obserwowałem Herrere i dla mnie Król środka pola to co robił w defensywnie...po 7 przechwycie przestałem liczyć;) a i w ataku kreował akcje. Patrząc na cały mecz miałem problem z MVP ale jednak za pierwszą połowę Mata a tuż za nim Herrera do tego dokładam swietnego Martiala i mamy magiczne trio z Manchesteru. Bardzo dobrze zagrał tez Bailly, Valencia i Henrik. Ibra trochę brak szcześcia z celownikiem.
Podsumowując z taką formą nie ma się co martwić o LM w przyszłym roku