Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM
-
Ostatnia kolejka w edycji z lutego. Walka o pozycję 2-5 trwa.
-
Absolutna dominacja tak w skrócie można opisać walkę o tytuł Gladiator Lutego, ale na razie skupmy się na pozostałych bohaterach, którzy walczyli o TOP3 Zwycięsko z tego boju wyszedł @PeleKPS zajmując drugie miejsce, lokatę niżej uplasował się @jasiuk88 Brawo! Powróćmy do dominatora ligi, którą wygrał z przewagą 15punktów nad drugim z kolei wojownikiem, a mowa o Gladiatorze Lutego @BingusPL, ale nie którzy go znają pod nickiem @km1992_1992_1 jeśli weźmiemy jego dwie „osobowości” pod uwagę, to jest to jego drugi taki tytuł w tych rozgrywkach, był pierwszy w pierwszej edycji Koloseum (Listopad 2020) Z ciekawostek jest to trzeci gladiator miesiąca z frakcji Lions of Poland
Wiwat-fanfary Ave Ty!
Dziękuję za Wasze zaangażowanie i postawę godną Gladiatora.
Brawo Wy!
-
Nowym Stalowym Gladiatorem został @ShakiBoy po wymagającym boju z krawczyk_11 warto tutaj zaznaczyć, że główny bohater po strzeleniu jedynek bramki w meczu wyłapał czerwoną kartkę i mimo to obronił korzystny rezultat, ale oklaski należą się również oponentowi, bo z przypadku do finału się nie dochodzi.
Wiwat-fanfary Brawo Ty!
-
Witam Nieustraszonych Gladiatorów, pora na kolejną odsłonę Cyrku! Zapisy uważam za otwarte
START 10 Kwietnia ok. 21-23:00
9-10 Kwietnia losowanie poprowadzi wybitnie utalentowany @ToomAnyWays Chwała Ci!
Wytyczne:
„Dzika Karta” - dla gracza bez grupy
forma zapisu:
- Dzika Karta
- Nick Gracza/Gladiatora
„Karta Moderatora” - W przypadku nieparzystej liczby graczy, moderator (PM) może zapisać gracza ze swojej frakcji/grupy do swojej ligi
forma zapisu:
- Karta Moderatora
- Nick Gracza/Gladiatora
forma zapisu dla Gladiatora z frakcji/grupy:
- Nazwa Grupy/Akademii
- Nick Gracza/Gladiatora
Ave Wy!
-
Akademia Menadżerów PL
@Ravvuu -
Polish Sparta
@Pawel-WisYoung Polish Sparta
@Marek-Overmars -
Końcowa tabela
puchar wędruje do @dpiotrowski218
@Rhett1 Gratuluję zwycięstwa w tych arcyciekawych rozgrywkach
@PawełPaweł Jedna z dwóch twoich wygranych ze mną zabrała mi tytuł
-
@huzar-shakir Ja popełniłem błędy w meczach z najsłabszymi, przez co straciłem w pewnym momencie realne szanse na mistrzostwo. Dzięki za wspólne spotkanie "po latach" w jednej lidze. Teraz niedługo masz szanse na rewanż w MPP gdzie również będziemy toczyć bezpośrednią walkę o awans do finału.
-
Polish Valhalla
@IliasMontana -
Były idy marcowe, a My mamy ligę marcową, która wyłoniła Gladiatora Marca pośród czternastu żądnych krwi, zwycięstw wojowników. Dzięki ich bitności oglądaliśmy spektakl wielu emocji, a dowodem tego jest pięciu Gladiatorów, którzy zamknęli się w 2punktach, zacznijmy od ostatniego z Nich @borys2010 stracił zaledwie dwa punkty do zwycięscy, punkt mniej zabrakło @TalaLala świetnie sobie radzi w świecie mężczyzn, tyle samo punktów stracił Dziadek wśród Gladiatorów @huzar-shakir Teraz najciekawsze, bo dwóch graczy osiągnęło 52punkty, pierwszy z Nich to @PawełPaweł kolejny raz drugi, może do trzech razy sztuka? Brawo Wy!!! Drugi z taką samą ilością punktów jest Gladiator Marca @Rhett1 Pierwszy reprezentant Polish Eagles z tym tytułem!
Wiwat-fanfary Ave Ty!
Ta edycja była esencją Koloseum, Dziękuję to Wasza zasługa!
Brawo Wy!
-
Stalowym Gladiatorem został @dpiotrowski218 po starciu z Gladiatorem Marca, samego Marsa @Rhett1 Cóż to był za pojedynek, gdzie nie brakowało goli i akcji bramkowych. Wynik spotkania zakończył się 2:1 dla zdobywcy tego miana i to na wyjeździe.
Wiwat-fanfary Brawo Ty!
-
@huzar-shakir Dzięki To był baaardzo wyrównany sezon, co pokazują wyniki. Gratulacje dla wszystkich, dzięki za walkę!
-
Gratulacje @dpiotrowski218 rowniez gratulacje zdobycia pucharudo zobaczenia chlopaki w finale
-
@BingusPL @Rhett1 gratulacje za zwycięstwa w ligach Ode mnie jeszcze słowa uznania dla kolegów z grupy i akademii @PawełPaweł i @huzar-shakir chapeau bas
Pasuje w którymś miesiącu zagrać w tym ciekawym turnieju, zobaczymy kiedy się zwolni więcej miejsca na slotach hehe
-
Panie Dino Ligenza, jak to na wyjeździe? Finał pucharu to raczej neutralny stadion, czy cały czas żyłem w błędzie?
-
@Fajresss Kurd... Wydało się, chyba muszę pożegnać się z funkcją moderatora, znacie jakiś kraj bezekstradycji? Na poważnie to ciężko odgadnąć jak interpretuje to algorytm systemu gry, jak wiemy, zdarza mu się pobłądzić.
-
Polska Akademia Menadżerów
@Byku-Duma-Warmii