Ważny bonus w grze! 6 i więcej zawodników z tego samego kraju...
-
Krótko, dla tych co nie znają angielskiego:
Od teraz jak masz w składzie wyjściowym 6 i więcej zawodników tej samej narodowości otrzymasz dodatkową premię, co znaczy, że twój zespół zagra lepiej niż jakby nie miał tego bonusu. O ile lepiej będzie taki zespół grał, to już chciałbym, żebyśmy współnie doszli do tego wniosku w tym wątku -
@dovco_handf
Very good -
@dovco_handf
Chyba coś takiego na wzór zgrania z Fify -
@dovco_handf W lidze grupowej Husarya przez dłuższy czas miałem z 9 czy też 10 Argentyńczyków(licząc z tymi w wyjściowej 11 ) i wyniki nie były jakoś zdecydowanie lepsze.zapewne był to żart ze strony twórców gry
-
@huzar-shakir said in Ważny bonus w grze! 6 i więcej zawodników z tego samego kraju...:
@dovco_handf W lidze grupowej Husarya przez dłuższy czas miałem z 9 czy też 10 Argentyńczyków(licząc z tymi w wyjściowej 11 ) i wyniki nie były jakoś zdecydowanie lepsze.zapewne był to żart ze strony twórców gry
(...)jak masz w składzie wyjściowym 6 i więcej zawodników tej samej narodowości otrzymasz dodatkową premię, co znaczy, że twój zespół zagra lepiej niż jakby nie miał tego bonusu. Gdzie jest napisane, że wygrasz każdy mecz jak będziesz miał 6 lub więcej zawodników tej samej narodowości? Bonus jest niewielki i ma znaczenie wtedy kiedy grasz z rywalem równym lub lepszym od ciebie, gdy każdy % przewagi decyduje o przegranej/wygranej w meczu .
-
@dovco_handf Nie przywiązuje do tego wagi.Gram tym co mam
-
Pamiętacie o bonusie narodowym?
-
@Didierluk Absolutnie się z tobą zgadzam, ale póki się da, to trzeba jak najdłużej korzystać z sześciu zawodników jednej narodowości w składzie. Najlepiej Francuzów, Anglików, Niemców, Holendrów, Brazylijczyków, Argentyńczyków, Portugalczyków, Włochów, Hiszpanów... kogoś pominąłem?
-
To cały czas działa...
-