Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
Kolejna tabela po rundzie:
-
Trwa mecz otwarcia Turcja - Włochy na EURO 2020 rozgrywanym z powodu pandemii koronawirusa Covid-19 w roku 2021. A u nas kończą się MPP.
Poniżej tabela po rundzie:Reszta jutro.
-
Uzupełnie do powyższej informacji:
-
A tu ciekawosta z nowego liczenia punktów dla menadżerów: (wysłałem to adminom do wglądu z odpowiednim komentarzem, żeby zobaczyli, jaki genialny system naliczania punktów stworzyli, gdzie w pełnej lidze świetnych menadżerów nikt nie jest na plusie! Jaki jest sens grania takich lig?)
-
@dovco_handf może coś ruszy adminów i bardziej dopracują ranking, albo wrócą do tego co było dawniej
-
@janex123 Z osób, które coś mogą z tym zadziałać na całe OSM tylko ja i jeszcze jeden CM - próbujemy zmienić ten system naliczania punktów, ponieważ podając właśnie ten nasz przykład pokazujemy jak nowy system naliczania punktów zabija całą zabawę z gry. Na pewno coś tym zrobią. Oni zapewne sami nie spodziewali się takich szopek. Sam pomysł wg mnie jest ciekawy, ma promować w grze aktywnych graczy na wszystkich 4 kontach, ale system liczenia punktów jest z kolei zawalony u samej genezy i należy go przekonwertować, aby za zwycięstwo i porażkę przyznawane punkty były na podobnym poziomie. Tak samo za osiągnięcie celu w lidze, dlaczego są minusowe punkty? I to w momencie, kiedy grają menadżerowie na takim samym, lub prawie takim samym poziomie. A nie menadżer z poziomu 1 czy 2 przeciwko 8 czy 9 poziomowi.
-
@dovco_handf pełna zgoda. Zróbcie cos z tym, powalczcie, bo to się grac odechciewa
-
@dovco_handf zdecydowanie się z tym zgadzam, te medale aż tak złe nie są, ale system wręcz musi być dopracowany, żeby nie było takich rozbieżności
-
@maziu90 Ha,ha, ha. Jedyne co ja mogę zrobić, to zamiast siedzieć cicho jak reszta funkcyjnych osób, drzeć się i pokazywać, że to jest niedopracowane i do poprawki. Wszystko. Jestem pracownikiem co prawda GB, wybranym i przeszkolonym przez GB, ale jestem tylko łącznikiem pomiędzy polską społecznością a GB. I dlatego w waszym oraz własnym imieniu protestuję, aby taki system naliczania punktów miał zostać na stałe.
-
@janex123 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@dovco_handf zdecydowanie się z tym zgadzam, te medale aż tak złe nie są, ale system wręcz musi być dopracowany, żeby nie było takich rozbieżności
Dokładnie O ile na niskich poziomach szybko się pniesz w górę, o tyle na wyższych nic już nie zrobisz. Niech zrobią lepiej 100, albo 1000 poziomów zamiast ciąć niemiłosiernie na wyższych poziomach. Na jedną porażkę przypada 6/8 zwycięstw, żeby wyszło na zero. Gdzie tu jest sens?
-
@dovco_handf nie mialem nic zlego na mysli zrobcie coś z tym, bardziej powalczcie jak piszesz zastrajkujcie macie jednak większą siłę glosu niz reszta. Nie chcialem Cie urazić jesli sie tak poczules to sory...
-
Mogli by naliczac 1500 w plecy po porazce ale z graczem ze słabszej dywizji i wtedy 200 powiedzmy za zwyciestwo ale nie w przypadku gdy gra poziom 9 z 9 jak my w mpp w wiekszosci tu wedlug mnie powinno byc za zwyciestwo czy porazke tak samo czyli. Np. plus 500 albo minus...
Moge sobie tylko popisac -
@dovco_handf i dzieki ze jako jedyny z tego co piszesz cos probujesz z tym zrobić...
na ten moment albo trzeba zapomniec o rankingu a jak komus zalezy przestac grac bitwy turnieje dobrze obsadzone czy chociazby takie mistrzostwa kraju... co wtedy da przyjemnosc z gry nie wiem... -
@dovco_handf Brawo Jerzy podoba mi się bardzo, że walczysz aby grało nam się jak najlepiej i sam widzisz, że na obecna chwile ten ranking jest do dupy
-
@maziu90 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
nie mialem nic zlego na mysli zrobcie coś z tym
A co ja mam zrobić? Ja nie jestem odpowiedzialny za to co sie dzieje w grze. Mogę marudzic tak jak wszyscy, tyle że wyżej.
-
@daroo933 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
na obecna chwile ten ranking jest do dupy
W 100% z tobą się zgadzam i głośno o tym mówię/piszę i oby coś z tym zrobili, bo nie wielu chętnych będzie do gry w mistrzostwach jak zarobisz na tym tylko minusowe punkty (jedynie kwestia to ile tych punktów minusowych się nazbiera).
-
@dovco_handf tam bylo przejęzyczenie a juz nie moglem edytować. Mialo byc o tym ze walczysz i ze źle napisalem żebyście cos z rym zrobili i jak juz wiesz nie chcialem Cie urazić. Ogolnie tak jak pisalem później Jerzy i tak dzięki że próbujesz. A na konkretne, nowe, niezrozumiałe zmiany w grze juz mi się nawet pisać nie chce. Jedyny plus jest taki ze rzeczywiscie liczą sie teraz wszystkie sloty nie jeden. Na tym chyba koniec. Pzdr
-
Tyle osób ma fajne pomysły nawet tutaj na forum wśród nas... tylko co z tego. A te medale na minusie juz były od jakiegoś czasu... tak to wychodziło, szczegolnie w tych dobrze obstawionych graczami z czolowki gdzie każdy lapie sporo porazek... tylko nie bylo to widoczne. A teraz zamiast zdobytych pkt czlowiek widzi mimo dobrego miejsca w tabelii ze traci. Oby zostawili te medale na koniec rozgrywek... wtedy jednak przy dobrej pozycji na jakiś tam plus da sie wyjść. A obecny ranking malo znaczący... wysoko w wiekszosci sa ludzie którzy nie grają w ciężkich rozgrywkach i nie narażają sie na porazki.. mialem ju nic nie pisać... ale za bardzo polubiłem tą grę chyba
Kończąc, Lukaku na 3:0 dla jednego z dwoch moich faworytow Euro. Chyba trafilem wynik w jednej z typeriad.. tylko w ktorej... xD -
@maziu90 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
Jedyny plus jest taki ze rzeczywiscie liczą sie teraz wszystkie sloty nie jeden. Na tym chyba koniec.
Mam identyczne zdanie jak i ty, i reszta w tym temacie. W ogóle nie mam zamiaru udawać i prezkonywać kogoś, że jest fajnie i relaksująco, bo najzwyczajniej w świecie nie jest. A kto tego nie widzi to jest ślepy.
-