Yanlış Takım İstifası
-
Dün Akşam Palmeiras Takımından İstifa Edecektim Fakat Oyun Hatası yüzünden Diğer Kariyerimdeki Juventus Takımından istifa etmiş oldum . Lütfen Bu Hatayı Düzeltin.
Ligimden Memnundum ve şampiyonluk yolunda mücadele veriyordum . Bu Yaptığınız Hatayı Düzeltmenizi Rica Ederim. -
Merhaba @yekta-semih
Oyun hatası nasıl gerçekleşti acaba ? Siz Palmerias hesabına girip istifa et butonuna tıkladığınız zaman sistem Juventus takımından mı istifa etti ? Yoksa Palmerias hesabı yerine Juventus hesabına mı girdiniz ?
-
@mrtgll33 palmeiras takımına girip istifa ettim . fakat juventus takımından istifa etti
-
@mrtgll33 cevap vermeyecekmisiniz?
-
Merhaba @yekta-semih
Sistemde bir hata gözükmüyor bu bir anlık dalgınlığınıza gelmiş olabilir mi ?
-
bazen bende de oluyor bakın buna çok dikkat edin. mesela bugün maçım oynandı. normalde gelen bildirimin üstüne tıkladığınız da o takımın maçına yönlendirmesi gerekirken beni başka takıma yönlendirdi. bu anlattığım olay android sürümde tabii. antalyaspor takımımın maçı oynandı ve beni leverkusen takımının ana sayfasına yönlendirdi. bazen bu tip hatalar oluyor. belki de arkadaşın sıkıntısı bu şekilde olmuştur ya da olmamıştır ancak ben yine de bir belirteyim istedim.
-
@mrtgll33 eminim palmeiras takımından istifa ettiğime. Ama juventus takımından istifa etmiş oldum. Nasıl olacak şimdi ne yapabiliriz bu durumda ?
-
@yekta-semih istifa edilen lige tekrar giriş yapmak mümkün değildir, Sistemde Juventus hesabından istifa ettiğiniz görünmektedir.
-
@mrtgll33 boşu boşuna gitti yani
-
@yekta-semih Hesaplarınıza girerken daha dikkatli olmanızı önermekten başka bişey yapılamaz şuan, iyi Oyunlar diliyorum.