Takım rank gücüm yanlış gösteriyor
-
Takımımin rank gucu 108 iken 103 e düştü. Defans 87 gozukuyor oyuncularimin 100+ olmasına rağmen. Lütfen hatayı çözerseniz çünkü çok can sıkıcı
-
@zaza_bg Merhaba, yaptığınız dizilişe göre en iyi 11 oyuncu baz alınarak takım gücü verilir, dizilişi değiştirmiş olabilir misiniz veya herhangi bir mevkiden oyuncunuz satıldığı zaman güç düşer bunları kontrol edebilir misiniz?
-
Hocam defansımın gücü 87 gorunuyor. Takimimda 100 ün altında oyuncu yok diyorum. Ama suanda duzeldi
-
Yok hocam ya yine bozuldu kafayi yiyecem. Orası oyle durunca oynuyasım gelmiyor
-
Web site için:
Problemin kaynağı sizin kullandığınız cihazdan veya internet bağlantısından kaynaklı olabilir. Bazı VPN/Proxy yazılımları, kullandığınız virüs programı veya reklam engelleyici eklentilerde sorun oluşturabilir. Güncel bir tarayıcı kullanmıyor olmanız da sebep olabilir. Tarayıcı geçmişini ve çerezleri silip deneyin. Bunların kontrolünü sağladıktan sonra sorununuz çözülmezse farklı bir tarayıcıdan girmeyi deneyiniz.
Mobil için:
Problemin kaynağı sizin kullandığınız cihazdan veya internet bağlantısından kaynaklı olabilir. Bazı VPN/Proxy yazılımları, kullandığınız virüs programı, güç tasarrufu veya reklam engelleyici eklentilerde sorun oluşturabilir. Bunların kontrolünü sağladıktan sonra sorun çözülmezse uygulamayı tamamen sonlandırmayı veya uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyiniz.
-
Hocam iphone kullanicisiyim. Uygulamayi 5 kere felan silip tekrar yukledim ayni sorun. Bi ara duzeldi sonra yine gitti 4 5 saattirde aynı. İndirme islemini hem wifiden hemde 3G den yaptim. Aynı sorun devam etmekte
-
Tamam duzeldi. Ama şunu sormak istiyorumDizilise gore rank neden degisiyor bu bir hatamı
-
@zaza_bg Hata değil, sistem ilk 11'e girmiş en iyi oyunculara göre belirliyor, 442 oynadığınızı düşünün forvetlerinizin sadece ikisi 100 diğerleri 50 olsun, 100 olanlar satılırsa otomatik olarak forvetlerinizin gücü 50'ye düşer ve takımın genel gücünüde düşürür, bu varsayım diğer bütün mevkiler ve dizilişler için de geçerlidir.
Sorunun düzelmesine sevindim
İyi oyunlar.