MPG 2021
-
@dino-ligenza dzięki
-
Co do Los Muszkieteros to pisałem do ich szefa, chciałem ich zachęcić do turnieju ale nie są zainteresowani
-
Dziś ostatnia chwila na zapisanie się do mpg zawsze lepiej grać z graczami niż z botem trzeba jakąs grupę zachęcić do wzięcia udziału w turnieju
-
@mateusz-banasiak Zagramy Dziś podam skład
-
Super
-
Mocna obsada więc szykuje się dobry turniej
-
Academy Polish Eagles - APE
Cel 1 - waclawczyk
Cel 1 - @Przemo97
Cel 5 - @Damiś27 (PM)
Cel 5 - @Pawlik_mateusz
Cel 9 - @DANITCZ
Cel 9 - @Domikop
Cel 13 - @Majlosz_radzi
Cel 13 - kamak0000 -
Koniec zapisów, ostatni statek z załogą APE przybił do brzegu. Dzisiaj poznacie, jak ułożyły się ligi według „klucza” (losowania nie będzie, klucz na to nie pozwoli, ale też będzie fajnie)
-
@dino-ligenza da radę wrzucić zmianę gracza jeszcze? Zamiast mnie zagrałby Szpoton 1983
-
@Dooshek Obgadamy zaistniałą sytuację przy herbatce, jak przystało na dżentelmenów.
-
-
-
Dziękuję @ToomAnyWays za jakże piękne wprowadzenie. Za niecałe dwa dni zaczynamy walkę! Zapamiętajcie jaką drużyną gracie oraz do jakiej ligi trafiliście i kto będzie Waszym „przewodnikiem duchowym” (PM — moderator Ligi), przypomnijcie sobie zasady, bo po co bez sensu tracić pkt, a Nam dodawać dodatkowej roboty, Szanujemy się.
Więcej informacji już jutro, ale kierowane będą przede wszystkim do „przewodników duchowych”
-
@dino-ligenza wiadomo w których godzinach będą tworzone ligi? Tak jak zwykle, czy są jakieś zmiany?
-
@Janex123 19 lipca od 19 do 00:00
-
@Dino-Ligenza z powodu tego że kasper musi wyjechać prosimy o zmianę gracza kasper_383 na k0siorororo. Oczywiście jeśli regulamin przewiduje karę przyjmiemy ja
-
@Ochroniarz_123 Nie będzie kary, każdemu mogło się to przytrafić takie koleje losu.
-
@dino-ligenza
Ok dzięki wczoraj się dowiedziałem dopiero stąd dzisiaj wchodzi osoba z listy rezerwowej pozdrawiam -
Aktualna tabela z uwzględnieniem dwóch zmian, pierwsza to Szpoton 1983 za @Dooshek oraz druga k0siorororo za @kasper_383
@Ochroniarz_123 Dziękuję, Zdrówka