MPG 2021
-
@damian_skinek
@kokojumbo123 mówi, że zrobił po symulacji, gdy mu przyszło powiadomienie "dziś Twoja drużyna nie grała(...)".
Z tego co wiem to to jest dozwolone. -
Po pierwszej symulacji transferowej...
Czyli po pierwszej sprzedaży zawodników z listy... Ja tak to rozumiem chyba dobrze?? Jeśli nie wyprowadźcie mnie z bledu -
@ochroniarz_123 No ja dziś też o to dopytywałem żeby mieć pewność i dostałem informację, że po prostu po pierwszej symulacji można.
-
A no ok nie było tematu z mojej strony
-
MARKO ROIS z APW wybrał drużynę Rangersów, która powinna zostać prowadzona przez Fiszkinho z PLA. Liga 7
Co w tej sytuacji ma zrobić Fiszkinho? Objąć jego zespół? -
@troczek13 mylisz symulację transferową z symulacją meczową - to znacząca różnica i kara jak najbardziej się należy w tym przypadku
-
Widzę, że w Lidze nr 1 jest jeden niedozwolony transfer krótko przed pierwszą symulacją transferową, która miała miejsce o 06:04:
Sprawca: k0siorororo (The BEST Poland Players). -
@kondziowa1
@kokojumbo123 przyjmie karę na klatę -
@krzysiek94kk Wybrał drużynę gracza @Siarkowy-Mag
-
K0siorororo bierze na klatę kare
-
U mnie tez brakuje gracza z Wild tigers
-
@ochroniarz_123 said in MPG 2021:
K0siorororo bierze na klatę kare
Jak prwdziwy mężczyzna. Błędy to ludzka rzecz, sztuką jest do nich się przyznać .
-
Popieram powodzenia dalej wszystkim
-
@kondziowa1 said in MPG 2021:
MARKO ROIS z APW wybrał drużynę Rangersów, która powinna zostać prowadzona przez Fiszkinho z PLA. Liga 7
Co w tej sytuacji ma zrobić Fiszkinho? Objąć jego zespół?Siemanko.. Marko twierdzi że jak wchodził do gry to już do wyboru były tylko dwa zespoły (wziął jeden z nich). Jego Fiorentina była już zajęta.
-
Kary za przewinienia zostaną podane jutro. O ile niektóre są bezdyskusyjne, tak mamy i takie, które musimy zweryfikować.
-
@dino-ligenza u nas w lidze nadal brakuje gracza janek04.
-
@daroo933 Tak, mamy tego świadomość i staramy się zapełnić tę lukę.
-
Hej Panowie
Mam mały problemik…:)))
Przez przypadek puściłem analityka na najbliższego rywala, tj. Boleslaw Chrobry z HPL ( klub KR Reykjavik).
Start ligi jutro
Wystąpił jakiś błąd bo analityk wróci po … 42 dniach :)))
Screen w załączeniu
Nie chciałbym grać całego MPG bez analityka, choć byłoby to jakieś wyzwanie hehehe
Proszę o info co mogę zrobić w tej sprawie -
@konix1982 Jak @Dovco_HandF się pojawi, to Ci odpowie, bo ja pierwsze widzę. Z tego, co widać na screenie, to nawet Twój następca będzie bez analityka przez długi czas.