MPG 2021
-
@Dooshek miałem podobną sytuację rok temu w PPG. Menadżer z innej grupy wziął mój zespół i miałem 3 inne do wyboru. Tyle, że zamiast sam brać jakikolwiek, który został, skontaktowałem się z moderatorem i po rozmowie z nim wziąłem wskazany przez niego zespół.
-
@dooshek No właśnie źle piszesz. Kara się należy. Twój gracz jeśli widział, że został podebrany mu zespół powinien napisać tutaj na forum zgłosić sytuację i czekać na rozwój sytuacji. Z pewnością wtedy moderatorzy kazali by mu wybrać inny team zrobił to sam więc podebrał tym klub komuś innemu.
-
Witam,
W lidze 4 zespół Rangers (prowadzony przez managera GrubyN) dokonał natychmiastowej sprzedaży dwóch zawodników.
Takie akcje są chyba karane?
Pozdro.
-
Witam,
W lidze 4 zespół Rangers (prowadzony przez managera GrubyN) dokonał natychmiastowej sprzedaży dwóch zawodników.
Takie akcje są chyba karane?
Pozdro.
- 4- Transfery
- 4.1 - Akceptowanie ofert od bota zabronione (kara -10 punktów za jeden transfer)
- 4.2 - Sprzedaż natychmiastowa zabroniona (kara -10 punktów za każdą taką sprzedaż)
- 4.3 - Sprzedaż piłkarza po cenie rynkowej liczona będzie jako sprzedaż natychmiastowa i tak też będzie karana (-10 punktów)
- 4.4 - Transfery pomiędzy uczestnikami turnieju zabronione (kara -10 punktów za transfer)
- 4.5 – Zakup zawodników dozwolony po pierwszej symulacji transferowej (kara -10 punktów za każdy transfer przed pierwszą symulacją transferową).
- 4.6 – Kupno zawodników za Boss Coinsy będzie wyłączona.
- 4- Transfery
-
@dino-ligenza @toomanyways @troczek13 @dovco_handf nie było tematu... Przepraszam za zamieszanie.
-
-
Pierwsza kolejka Liga 5
-
@Dovco_HandF @troczek13 @Dino-Ligenza @Mati-Colchoner @ToomAnyWays czy drużyna Wild Tigers wystawia za 93martinez kogoś innego bo owy gracz dostał już 3 zaproszenia i nie doszedł do ligi
-
@Ochroniarz_123 Dobrze, że pytasz. Z tego, co wiem to dwóch graczów z „Wild Tigres” się zameldowało, pozostali nie dołączą już. Dlatego poprosimy ich o rezygnację z tych dwóch lig.
-
Ok rozumiem w takim razie temat zamkniety dzięki za szybką odpowiedzwyniki z ligi 5 będą wstawiane codzienniepowodzenia chłopaki dalej
-
@Ochroniarz_123 Świetnie wrzucaj, ile wlezie. Dzięki, Tobie też z przodu skuteczności, z tyłu zero w bramce gości.
-
Na czele menadżerowie, którzy solidarnie wygrali swoje mecze: k0siorororo, @jasiuk88, @grzechu111, @Qwertex787 i ja. Najszybciej strzelona bramka w lidze padła u mnie w 1' spotkania, potem nudy do końca. Czekamy na bramki w 90' i doliczonym czasie gry.
1 kolejka w lidze nr 1:
-
Witam,
W lidze 8 gracz janek04 opuścił rozgrywki,gral druzyna PSV. -
@peleKPS Witaj. Od teraz gracie z botem. Został jeszcze jeden gracz z (Wild Tigres) w liga 3
-
@Fajresss bot też zachachmęci "coś"
-
@dino-ligenza jaki był powód, że grupa WT zrezygnowała z udziału? Jeśli tak po prostu bo przegrali swoje mecze to powinni dostać dożywotni zakaz udziału w turniejach polskiej społeczności
-
@Dovco_HandF co się stało z zawodnikiem kamak0000 w naszej lidze? Widzę że po porażce 4-0 opuścił ligę? Jest to gracz APE z tego co widziałem. Masz jakieś info? Grał on drużyną Persela.
-
Kolejka numer 2 w lidze 5
-
Niedozwolony transfer dokonany przez MARKO ROIS w lidze nr. 7.