Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM
-
Jak @Josue-Antonio wjeżdża to zgarnia wszystko! gratulacje!
-
Gratulacje @Josue-Antonio ! Chyba jeden z niewielu (jak nie pierwszy przypadek) kiedy jeden gracz zdobył mistrzostwo i puchar! Dobra robota Mikołaj!
-
Luzer Japko miał podwójna też z tego co pamiętam
-
@jasiuk88 Pierwszy tego dokonał Luzer Japko, jak wspomniał @Ochroniarz_123 , a drugim takim „kozakiem” był John Adams_2 i teraz do tego elitarnego grona dołączył @Josue-Antonio Brawo, oficjalna ceremonia dzisiaj.
-
@jasiuk88 @troczek13 Dzięki Panowie. Wbrew pozorom to była trudna i wymagająca przeprawa. Po dość dobrym początku, nie można było odpuścić transferowego bonusu, potem przyszedł kryzys z trzema porażkami z rzędu ( które przypadkowo złożyły się w czasie z moim urodzinowym weekendem :d ) I ostatni tydzień z uwagą na urlop, paradoksalnie dużo mniej czasu na grę. Niemniej jednak, udało się postawić dwie kropki nad "i " Mam nadzieję, że to dopiero początek niezłej formy. Dziękuję wszystkim uczestnikom za wspólną grę i rywalizację niemal do samego końca
-
@josue-antonio Gratulacje z wygranej . Walka była emocjonująca i wyrównana. Ja sie ciesze z utrzymania podium. Pzdr
-
@maziu90 Dzięki. Rafał tak jak pisałem na początku, czułem że będziemy obaj w czołówce i jak widać nie pomyliłem się wcale. Super pościg. Strach pomyśleć co by było jeśli liga potrwałaby jeszcze kilka kolejek
-
Zmagania miesiąca uważam za zakończone! Pora na przestawienie głównych bohaterów Czerwca i samego Mistrza. Zaczynamy. Szóste miejsce zajął @kot-222 z dorobkiem 44pkt, dwa punkty więcej ma piąty @masahito_balbazur , który stracił tylko punkt do czwartego @Size43 Trzeci @Maziu90 , który uzbierał 49pkt, jeden mniej od drugiego @Pastusiak1 Brawo Panowie! Nadeszła pora na przedstawienie Gladiatora Czerwca, a jest Nim Syn Sparty @Josue-Antonio 55pkt na koncie, jest to pierwszy reprezentant Polish Sparta z takim tytułem, Witamy w finale!
Wiwat-fanfary Ave Ty!
Brawa kieruje do Was/Wszystkich dzielnych Wojów, którzy z poświęceniem i godnie reprezentowali swoje „barwy wojenne” Dziękujemy!
Brawo Wy!
-
Aplauz dla Nich! Finał Pucharu rozegrał się pomiędzy Lewishot18 a @Josue-Antonio , ten drugi wygrał tę wojnę nerwów i został Nowym Stalowym Gladiatorem, a zarazem dzięki temu zwycięstwu zaliczył „dublet”, jako trzeci w historii Koloseum.
Wiwat-fanfary Brawo Ty!
-
@dino-ligenza
HUSARYA PL
@Halit007 -
Polish Eagles
@Mormo666 -
Polska Akademia Menadżerów
@przemas1122 -
Polish Warriors
@krystian16061994 -
Lions of Poland
@TheKoski -
Zapisy zamknięte, mamy 13 graczy i kartę moderatora (trwa poszukiwanie gracza nr 14). Gladiatorzy z czterech stron Polski zmierzą się w lidze Uzbekistan czternastoosobowej, a cyrk poprowadzi @krystian16061994 Chwała Jemu!
-
Losowanie późno, także lepiej idzie spać, wyniki i info na PW sprawdzicie sobie rano. Dobrej Nocy
-
Ostatnim szczęśliwcem jest:
Karta moderatora (w imieniu @krystian16061994 )
@masahito_balbazur -
Zabieram się za losowanie. Sorry, że tak poźno, ale mam taki okres w robocie, że praktycznie nie mam czasu. Resztkami dzisiejszych sił zrobię losowanie
-
@ToomAnyWays Rozumiemy i doceniamy to, co robisz dla Nas. Wiem, że to tylko słowa, a to Twoja pracuje głowa, Brawo Ty!
Z Przepraszaniem się nie wygłupiaj, to My powinniśmy się kajać przed Tobą, że mimo braku sił nadal działasz dla ogółu PL-Osm, Dziękujemy.