MPG 2021
-
7 kolejka Liga 5
-
Kolejka 7 Liga 4
-
@Janex123 Moim zdaniem nie powinno się zmieniać zasad gry w trakcie (sorki słaby jestem z łaciny, miałem w szkole 3+ z tego przedmiotu). Drużyny które teraz są prowadzone przez nikogo, od początku nie były zagrożeniem i nie widzę powodu, żeby sobie komplikować życie nagłymi zmianami w regulaminie w trakcie trwania imprezy.
-
@marek-overmars said in MPG 2021:
@dino-ligenza Pragnę tylko dodać, że akceptacja takiego podejścia, będzie zmianą reguł w trakcie gry. Cześć z nas gra od początku z botami. Ustawia się w miarę normalnie do tych meczy, a mogłaby grać np. rezerwami. Jeżeli mielibyśmy przyjąć takie rozwiązanie, jakie zaproponował kolega, musiałoby ono być jasne dla wszystkich od początku, a tak stracą na nim Ci, którzy poważnie podeszli do meczy z botami :).
A co to zmienia tak szczerze? Każdy wie, że grając rezerwami z botem np z celu 1 możesz się przejechać, ale mając cel 1 a grając na bota z celu 13 mając skład o 200 mln lepszy to XD jeśli zagrasz wtedy na poważnie. Dam sobie rękę uciąć, że najlepszych oszczędzisz
To dużo zmienia, bo można zagrać z botem ostrożnie, głęboką rezerwą ryzykując remis bez konsekwencji, można zagrać normalnie na zwycięstwo, kiedy punkty z botem się liczą.
-
@janex123 wyjaśnij mi powód odejmowania pkt według Ciebie? Skoro ktoś przegrał z komputerem to oznacza że chyba jednak nie prezentuje za wysokiego poziomu lub zagrał rezerwami. Nie wiem jak to będzie liczone ale wtedy z tego co pamiętam to trzeba było by odejmować bramki strzelone komputerowi I przez komputer (Chyba różnica bramek będzie też brana pod uwagę przy liczeniu pkt) i pomału robi się to dość skomplikowane biorąc pod uwagę że mamy 8 czy 10 lig i w każdej trzeba było by to systematycznie sprawdzać i na bieżąco prowadzić alternatywną tabelę a moderatorow którzy liczą pkt mamy 3 czy 4.
Nie chce mi się drugi raz pisać tego samego, wybacz oczywistym jest, że w trakcie trwania turnieju nie powinno się zmieniać zasad, tutaj się zgodzę z @PawełPaweł, w sumie sam byłem tego zdania na którymś z wcześniejszych turniejów, tutaj faktycznie wcześniej niepotrzebnie o tym pisałem, no ale pewien problem jest, o którym wspomniałem i dobrze, będzie rozwiązany w kolejnych edycjach
-
Kolejka 8 Liga 4
-
Liga nr 1. Za nami kolejne dwie kolejki nr i nr . Na czele z takim smaym dorobkiem punktowym trzech menadżerów: prowadzi @jasiuk88 z Polish Valhalla, dalej ja z Akademii Menadżerów PL i trzeci @bramkarz111 z Polskiej Akademii Menadżerów. Za nami z minimalną stratą cała pjejada menadżerów.
-
8 kolejka Liga 5
-
Liga nr 1 i zmiana na czubie tabeli: teraz ja prowadzę z Akademii Menadżerów PL przed @jasiuk88 z Polish Valhalla. Czerwo zaliczył @bramkarz111 z PAM, przez co wypadł z czołówki, a pobił go:
19gaucho94 z Akademia Polish Valhalla zajmując jego miejsce w tabeli ze stratą do liderującej dwójki w wymiarze remisu, czyli jednego punktu. Razem z nim w tabeli jest też k0siorororo z The BEST Poland Players.
-
Kolejka 9 Liga 4
-
9 kolejka Liga 5
-
Widzę dwie ligi są wrzucane na forum, a reszta? Nie trzeba codziennie, co kilka dni wystarczy
-
Ja wrzucam codziennie zresztą jak zawsze jak jestem PM a czemu reszta nie wrzuca?? Tego nie wiemale w poniedziałek dla poglądu mogę wszystkie grupy tabele wrzucic
-
Sytuacja w lidze 8 na 9 kolejkę.
-
-
@janex123 przecież jak masz czas to wrzucaj
zamierzam to robić, na razie czekam na odzew moderatora Nie zaczynaj proszę Już taka akcja była, nie ma co powtarzać , ale to tylko z naszej nie są wrzucane? z większości (choć teraz się to powoli zmienia) i wszystkim trzeba było o tym przypomnieć
-
Liga nr 1. Kolejka
Mecz dnia: