Pomoc OSM 🤔
-
Ok tylko pytanie czy góra rozwiąże to czy trzeba zgłoszenie pisać do nich czy inaczej to rozwiazac
-
@dovco_handf Witam. Mam problem. Wybrałem nową drużynę no i 4 doby przygotowań, ale pierwszy przeciwnik w lidze nie wyświetla się. Jest tylko sędzia jaki itp. Jak chcę wejść w skał drużyny to po tym jak mnie tam przekieruje to po kilku sekundach automatycznie mi wyskakuje komunikat "Błąd" "Przepraszamy, wystąpił błąd! " i nic nie mogę zrobić, a chciałem wystawić zawodników na sprzedaż. Proszę o Pomoc. Pozdrawiam
-
Czy ktoś mógłby mi pomóc bo jak wchodzę w kadrę składu i chcem ustawić numery na koszuce piłkarzy wystawić ich na listę transferową itp. to wyskakuje mi błąd przepraszamy spróbuj ponownie pózniej i tak od 3 dni jak wchodzę w kadrę to nie mogę wystawić piłkarzy na listę transferową.
-
A potwierdziłeś email?? Wiem że kiedyś było tak jak email nie potwierdziles
-
@ochroniarz_123 sprawa nieaktualna po dwóch dobach znalazło rywala.
-
@anusiakmikel też tak mam
-
@anusiakmikel said in Pomoc OSM :
@dovco_handf Witam. Mam problem. Wybrałem nową drużynę no i 4 doby przygotowań, ale pierwszy przeciwnik w lidze nie wyświetla się. Jest tylko sędzia jaki itp. Jak chcę wejść w skał drużyny to po tym jak mnie tam przekieruje to po kilku sekundach automatycznie mi wyskakuje komunikat "Błąd" "Przepraszamy, wystąpił błąd! " i nic nie mogę zrobić, a chciałem wystawić zawodników na sprzedaż. Proszę o Pomoc. Pozdrawiam
Proszę o zdjęcie błędu i na którym profilu klubowym ma miejsce to zdarzenie
-
Czy ktoś mógłby mi pomóc bo jak wchodzę w kadrę składu i chcem ustawić numery na koszuce piłkarzy wystawić ich na listę transferową itp. to wyskakuje mi błąd przepraszamy spróbuj ponownie pózniej i tak od 3 dni jak wchodzę w kadrę to nie mogę wystawić piłkarzy na listę transferową.
-
@anusiakmikel też tak mam
-
@ochroniarz_123 said in Pomoc OSM :
Ok tylko pytanie czy góra rozwiąże to czy trzeba zgłoszenie pisać do nich czy inaczej to rozwiazac
Odpowiedź D czyli trzeba cierpliwie czekać na rywala .
-
Problem rozwiązany bardziej mi chodziło o to że ekipa która później się zebrała dostała szybciej rywala widocznie jakiś bug w grze
-
@ochroniarz_123 said in Pomoc OSM :
Problem rozwiązany bardziej mi chodziło o to że ekipa która później się zebrała dostała szybciej rywala widocznie jakiś bug w grze
Takich numerów można jeszcze się spodziewać przez jakieś 50 lat, potem będzie lepiej .
-
Witam. Mam problem mój klan o nazwie Wild Tigers pokazuje mi że mam 24/24 ludzi A mam 23 czy możesz jakoś pomóc ?
-
@leewy89 z tego co widzę to masz 22 graczy w grupie łącznie z tobą pewnie wystąpił jakiś bug w grze jeśli grasz na apce polecam przeinstalować bo na przeglądarce pokazuje prawidłowo często też zdarza się ze jak przyjmiesz gracza musisz wyjsc i wejsc w apce osm żeby się zaaktualizowalo to samo jest przy usuwaniu Graczy
-
@dovco_handf jak myślicie dobrze wszystko mam ustawione czy moze cos zmienić?
442B wartosc kadry 250 mln
styl gry: gra podaniami
napastnicy: tylko atak
pomocnicy: gra do przodu
obrona: cofnięta
pułapka ofsajdowa: nie
krycie indywidualne
wejście w przeciwnika: agresywne
pressing 78%
tempo podań 78%
offesnsywny 75% -
@minibus_30 kolego te forum nie jest od takich spraw. Tutaj masz link do odpowiedniego topiku:
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/219/imperium-taktyki-i-ustawień-meczowych/691 -
Cześć, czy w ligach w których występujecie, też macie na liście transferowej graczy w tak absurdalnych cenach?
-
Zmieniono system zgłaszania oszustów w grze. Teraz jest do tego stworzona spacjalna platforma internetowa, gdzie etatowi pracownicy gry przyjmują i rozpatruję wszelkie e-maile i raporty dotyczące oszustw.
https://support.onlinesoccermanager.com/hc/en-us
Przykładowo, jak zgłosić wg nowego systemu raport oszustwa:
Obowiązuje język angielski.
-
@jakub-ryczałt said in Zgłoszenie gracza:
Dlaczego nie mogę zgłosić żadnego gracza? Groził mi śmiercią a angielski support to odrzucił, a szukam ikonki o oszukiwaniu gracza i nigdzie nie ma. Proszę o pomoc