MPG 2021
-
Kolejka 23-24 Liga 4
-
Zawodnik TBP @Galas Krzysztof grający Rio Ave w grupie nr 3 odszedł z ligi tuż przed końcem rozgrywek .
-
Owszem odszedł najprawdopodobniej punkty będą liczone jak u bota starałem się go przekonać żeby został do końca pierwszej rundy widocznie gra w grupie nie jest dla niego jeśli regulamin przewiduje karę przyjmiemy każda nie martw się
-
24 kolejka
-
U nas Dziadu11 od przedwczoraj nieaktywny ale to nie jest wielki problem, za to skończyło się tym że na obronie zagrał pomocnik. Zostawiam pełną sytuację do rozstrzygnięcia bo też kwestia tego że ma pięciu obrońców z czego jeden kontuzjowany więc nie wiem jak zakwalifikujecie
-
@Ochroniarz_123 Ja tam się nie martwię ale lepiej napisać wcześniej o takiej sytuacji żeby organizatorzy mogli na spokojnie podjąć jakąś decyzję .
-
Liga 2 MPG 2021 po 25 kolejkach:
-
Nadrabiam zaległości, bo chwilę mnie nie było
MPG 2021 Liga 3, kolejki 19-25
Tabela
Tak prezentuje się tabela, a my mamy kolejnego uciekiniera, jest to Galas Krzysztof z grupy TBP czyli jak miewam The Best Poland Players. Dziwna sytuacja i to bardzo, mogę jeszcze zrozumieć wyjście w pierwszych kolejkach bo ok może frustracja, ale jak ktoś jest w lidze prawie 4 tygodnie i nagle wychodzi to takie trochę XD bo jedynie to mi się ciśnie na usta
-
Próbowałem zatrzymać Krzyśka do końca rozgrywki pierwszej rundy nie udało się sam zrezygnował była to jego decyzja. Widocznie nie dla wszystkich jest gra w grupie... Jako lider zrobiłem wszystko co mogłem....
-
25 kolejka Liga 5
@Majkelowich gratulacje odskakujesz na 3 punkty czas się przyzwyczajać do drugiego lub 3 miejsca -
26 kolejka Liga 5.
-
Kolejki 25-27 Liga 4
-
27 kolejka Liga 5
@Majkelowich raczej pewnego majstra ma walka o drugie miejsce nadal aktualna lecimy
-
@ochroniarz_123 5 punktów przewagi na 3 kolejki przed końcem to jeszcze nic pewnego
Dzisiaj zapowiada się kolejny trudny mecz ze @Zbyysiu-v2 -
Wątpię żebyś odpuścił na wyciągnięcie ręki masz majstra liczę na szybki rewanż w jakieś lidze